Inclusiv Cetatea Filmului. În 2011, Meghan a jucat în ceea ce urma să se concretizeze într-un serial TV, ”The Boys & Girls Guide to Getting Down”. Doar că producătorii nu au crezut că episodul pilot avea potențial, așa că acesta nu s-a concretizat într-un serial.

Acum, episodul, în care Meghan este unul dintre protagoniști, a fost scos de la naftalină și urmează să fie transformat în film. Sigur, asta nu s-ar fi întâmplat dacă Meghan nu ar fi ajuns soție de prinț și ducesă. Așa, e clar că interes pentru film va exista și că aceasta va umple buzunarele unora.

Meghan e invidioasă pe buztul voluptos al prietenei și se droghează

Concret, în episodul ce va deveni film (făcut chiar înainte ca Meghan să fie recrutată în distribuția ”Suits”, care i-a adus celebritatea), Meghan este filmată pregătindu-se să iasă în oraș, îmbrăcată într-o rochie sexy, în compania prietenei ei. Personajul lui Meghan este invidios pe prietena ei, mult mai voluptoasă, și promite că-și va plăti și ea o operație de mărire a sânilor.

Iar la un moment dat, personajul lui Meghan este văzut luând niște substanțe, cel mai probabil ilegale. Scena este suficient de scandaloasă pentru a ajuta filmul să aducă încasări. Cum va reacționa familia regală britanică rămâne de văzut, dat fiind că a tot avut parte de scandaluri de la venirea americancei în sânul ei.

Vezi și George Clooney, avertisment serios legat de Meghan Markle: ”Istoria se repetă, ca în cazul prințesei Diana. Știm cu toții cum se termină”

Citește și: