Meghan pare că trăiește un adevărat coșmar. Deși ar trebui să se bucure că peste două zile va avea parte de cel mai frumoasă zi din viața ei, când va merge în fața altarului alături de un prinț, aceasta are numai probleme cu familia ei. Inițial, tatăl ei a iscat un scandal mediatic după ce a acceptat să facă niște poză „aranjate”, iar apoi a fost operat pe inimă, iar acum sora ei a ajuns la spital, în urma unei confruntări cu paparazzi.

Tatăl lui Meghan Markle a făcut primele declarații după ce a fost operat cu succes pe inimă. După intervenția chirurgicală suferită ieri, el este  „activ și coerent”, potrivit jurnaliștilor de la site-ul TMZ, care au mers la spital pentru a-i lua primele declarații.

Citește și: Regina Elisabeta, furioasă după scandalul iscat de tatăl lui Meghan Markle. Ce măsură a anunțat că va lua imediat

Thomas Markle a fost operat cu succes

Thomas ( 73 de ani) a declarat că medicii i-au spus că e bine și că i-au implatant trei stenturi (extensoare vasculare) în vasele coronariene, însă va rămâne internat pentru monitorizare și nu se știe dacă va ajunge la nunta fiicei lui cu prințul Harry.

Urmărit de paparazzi, tatăl viitoarei soţii a prinţului Harry a ajuns să fie prins în relaţia adeseori dificilă dintre familia regală britanică şi mass-media, înainte de nunta fiicei sale, care va avea loc sâmbătă la Castelul Windsor.

Thomas a dezvăluit recent că săptămâna trecută a suferit un infarct, dar s-a externat din spital ca să ajungă la nunta lui Meghan. Însă, după ce a fost implicat în scandalul cu fotografiile „aranjate”, a început să simtă iar dureri în piept și a fost operat.

Citește și:Meryem Uzerli, celebra sultană Hurrem, moment stânjenitor pe covorul roșu de la Cannes. Detaliul rușinos surprins în imaginile cu actrița

Meghan nu s-a dus la spital să-și vadă tatăl

Drama mediatică în care este implicată familia fostei actrițe se pare însă că nu se termină aici. Sora vitregă a lui Meghan, Samantha,  a atacat-o din nou pe viitoarea mireasă în cadrul unei emisiuni TV.

Aceasta susține că starul din serialul „Suits” e preocupată doar să-și convingă familia să nu mai vorbească despre ea în interviuri, însă în rest nu prea o interesează de ei. Mai mult, ea acuză că tatăl lor este devastat și că stă singur și suferă în spital după operația pe cord pe care a suferit-o, iar Meghan nu s-a dus să-l vadă, ci i-a dat doar un mesaj.

Meghan si samantha

La scurt timp după interviu, Samantha a suferit un accident de mașină și a ajuns de urgență la spital. Iubitul ei, Mark, aa povestit că au încercat să scape de niște paparazzi care îi urmăreau. Aceștia s-au băgat în fața mașinii în care se afla Samantha pentru a putea să obțină niște imagini mai bune cu ea. Mark a vrut să evite să nu intre în ei și a stras de volan, izbindu-se puternic de parapetul de beton de pe șosea. Samatha s-a lovit de parbriz, a căzut de pe scaun și se pare că a suferit o fractură la gleznă, potrivit Daily Mirror.

Citește și: