Meghan Markle (40 de ani) s-a întors! Ea și Harry au petrecut trei zile la New York (urmăriți de camerele Netflix) pentru a participa la Global Citizen Live, cel mai mare concert din lume, al cărui scop a a fost ca timp de douăzeci și patru de ore să unească toate cele cinci continente cu mesajele: opriți sărăcia extremă până în 2030 și haideți să strângem de fonduri pentru țările cele mai nevoiașe.

Firește, prezența celor doi în New York nu a scăpat neobservată. Dacă la început Meghan a fost criticată și-a lăsat copii fără supravegherea părintească acasă, în California, pentru a petrece câteva zile împreună cu soțul ei în alt oraș, apoi reproșurile au fost de altă natură.

Meghan Markle, o figură controversată

Odată ajunsă în New York, toată lumea a observat că Meghan purtat în mod constat paltoane la fiece ținută, în ciuda faptului că în oraș era foarte cald.

Mai târziu, internauții și tabloidele britanice i-au reproșat ducesei că a cheltuit o avere pe hainele purtate în cele 3 zile: cel puțin 22.000 de euro, în condițiile în care mesajul ei este acela de solidaritate cu oamenii mai puțini favorizați din statele sărace.

Însă poate cea mai criticată apariție a fost chiar cea de la marele eveniment – Global Citizen Live. Acolo, Harry și Meghan Markle au urcat pe scena din Central Park şi au cerut ca accesul la vaccinuri să fie considerat „un drept uman de bază”.

„Soţia mea şi cu mine credem că modul în care v-aţi născut nu ar trebui să dicteze capacitatea de a supravieţui”, a declarat ducele de Sussex, în aplauzele a mii de persoane.

Însă după ce aplauzele s-au sfârșit, criticile au pornit. Căci contestatarii lui Meghan s-au grăbit să-i desființeze rochia aleasă ca fiind total neportivită: este prea scurtă și are o formă care nu-i avantajează trupul.

Global Citizen Live, New York, USA – 25 Sep 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mai mult decât atât, ducesa a fost acuzată că s-a îngrășat, că nu are grijă de trupul ei așa cum ar trebui și că arată „total nesănătos”.

Firește, au fost și voci care i-au luat apărarea ducesei. La urma urmei vorbim de o femeie care a născut în urmă cu patru luni.


Evident, nu puțini au fost cei care au făcut paralele între Meghan și Kate Middelton, cea care este poate cea mai îndrăgită figură feminină după Regină, din familia regală britanică.

 

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut Irina Columbeanu! Noile fotografii cu fetița Monicăi Gabor i-au entuzismt pe fani

xNu se mai ascunde. Lidia Buble a făcut primele declarații despre Harlys Becerra

Vezi şi Central Park – cel mai frumos parc din New York!