Pe lângă discuția orecum clasică din platou, Meghan Markle a acceptat să ia parte şi la un fel de experiment-parodie regizat de Ellen DeGeneres.

A spus că vrea discreție, dar participă la cele mai populre show-uri tv

Astfel, ducesa a ieșit pe stradă și, în dreptul tarabelor unor comercianți ambulanți din apropierea platourilor de filmare, aceasta a trebuit să facă și să se comporte exact cum i se spunea în cască de către realizatoarea Ellen.

Prin urmare, Meghan Markle a fost pusă în situația de a dansa, de a face genuflexiuni în rochia roşie pe care o purta, de a mânca sosuri iuți, de a proba o bentiță cu urechi de pisică și de a mieuna, dar și de a bea lapte dintr-un biberon.

Meghan Markle swigs milk from a baby bottle, eats like a ‘chipmunk’, sings a ‘mew mew’ kitten song and dances to ‘hot hot hot’ in front of stunned street vendors in bizarre prank on The Ellen ShowSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Astfel, Meghan s-a apropiat de primul vânzător și a început să inspecteze cristalele de pe taraba acestuia, înainte ca Ellen să-i spună să-și pună unul la cap și să înceapă să geamă.

„O să-mi țin asta de cap”, a spus ducesa de Sussex, înainte de a închide ochii și a bolborosi: „Este minunat”.

De la sos iute la lapte din biberon

Trecând la următorul vânzător, care vindea diferite soiuri de sos iute, Meghan a început să țopăie la cererea lui Ellen, în timp ce îl întreba pe bărbat: „Ce avem aici? Ce ai, ce ai, ce ai?”

Inspectând sticlele de sos iute aliniate pe masă, Meghan i-a spus apoi vânzătorului care o privea nedumerit: „Lasă-o pe mami să guste”.

După ce i s-a oferit un chips înmuiat în sos iute, ducesa început să-l mănânce ca o veveriță și, la cererea lui Ellen, i-a spus vânzătorului: „Nu e picant! Lasă-mă să încerc ceva foarte iute”.

„Să luăm cele mai picante, să luăm cele mai tari.”

Apoi, Megan a exclamat: „Mami are nevoie de lapte” și a scos un biberon din poșetă și a început să bea lapte cu poftă din el, în timp ce vânzătorul o urmărea uimit, incapabil să-și ascundă nedumerirea.

Citește și: Meghan Markle a făcut publică o nouă imagine cu Archie. Seamănă leit cu prințul Harry

xKate Middleton a avut o nouă apariție de excepție. Soția prințului William a atras toate privirile