Din păcate, pentru prințul Harry și Meghan Markle nu va fi deloc așa. Palatul Kensington a confirmat că prințul va fi plecat pe 14 februarie în Norvegia, unde are un angajament.

Prințul, care este pilot și care a luat parte la nenumărate operațiuni de salvare, va deschide acolo niște antrenamente anuale de iarnă. Acestea au loc în condiții cu totul speciale, dată fiind locația, în nordul țării, în interiorul Cercului Arctic, în condiții grele.

De-a lungul vremii, începând cu 1969, circa 16.000 de persoane au fost antrenate aici. Anual, aici se află, timp de 6 luni, militari, veniți pentru instrucție.

 Prin urmare, Meghan Markle nu are încotro și va petrece această zi singură. Însă, așa după cum declara ea în 2015, când nu avea pe nimeni, americanca nu este neapărat un fan al acestei sărbători sau cel puțin nu la modul tradițional. În urmă cu 4 ani, ea scria pe blog că, de Sfântul Valentin, ar trebui ca fiecare dintre noi să-și celebreze propria persoană. Să nu fie trist că nu are o pereche. Să-și gătească acea cină bună, romantică, pe care ar fi făcut-o pentru doi.

”Cred că trebuie să gătești acea cină frumoasă chiar dacă e doar pentru tine, să te îmbraci în hainele care-ți plac cel mai mult, să-ți cumperi niște flori si să celebrezi iubirea pentru propria persoană”, scria ea. Rămâne de văzut dacă ducesa de Sussex va urma sfatul dat chiar de ea altora, cu ani în urmă.

Vezi și Cum își tratează Meghan Markle musafirii. Așa arată un fel de mâncare fără fițe, gătit de ea pentru prieteni!

Citește și: