Dacă privești doar picioarele ducesei de Sussex, mai cu seamă încălțămintea ei, nici nu ai zice că e gravidă. Cu atât mai puțin în al treilea trimestru de sarcină. Sunt femei care nici nu pot sta pe astfel de pantofi, cu atât mai mult să meargă. Și sub nicio formă în timpul sarcinii.

Cu toate acestea, soția prințului Harry nu renunță nici în ruptul capului la stiletto, iar medicii deja trag un semnal de alarmă. Luni, fosta actriță în vârstă de 37 de ani a purtat pantofi cu tocuri de peste 10 centimetri. Mai mulți medici au ieșit la rampă avertizând că ligamentele au parte deja de multă presiune, chiar și în lipsa tocurilor.

În plus, presiunea pe spate este mare, de asemeni, iar centrul de gravitație s-a schimbat. Nu doar că ducesa riscă dureri de spate atroce, dar o căzătură ar fi extrem de primejdioasă pentru ea în axcest stadiu, mai explică medicii.

si marti, la un eveniment public, a purtat tocuri inalteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Merită oare să riști tu și bebelușul tău de dragul modei?”, a întrebat retoric un medic, adresându-i-se în lipsă, în timp ce acorda un interviu.

Meghan Markle nu e singura care nu a renunțat la tocurile înalte în timpul sarcinii. La fel au procedat și Kim Kardashian și sora ei Khloe, dar și Victoria Beckham.

Vezi și Emoții pentru trăinicia cuplului Harry-Meghan! Cum a apărut în public ducesa de Sussex

Citește și: