Cele două vor merge în Chester, la circa 250 de kilometri de Londra, adică un drum de aproape 4 ore cu mașina. 4 ore în care vor face și scurte opriri, pentru a lua câte o gustare. 4 ore în care vor fi singure și în care vor putea discuta ce doresc.

Odată ajunse în Chester, vor inaugura un pod, un teatru și un muzeu. După ce îndatoririle oficiale se vor fi terminat, vor lua împreună masa, anunță presa britanică.

Va fi prima oară când Meghan o va însoți singură pe regină într-o vizită oficială. Este și startul unei noi vieți pentru ea, una care nu-i va mai aparține total. E însă prețul pe care îl plătește pentru a-i fi alături prințului Harry.

Alături de acesta a participat deja la câteva evenimente, înainte și după nuntă. Iar în 9 iunie, Meghan și Harry sunt așteptați să apară pe balconul palatului Buckingham, atunci când întreaga familie regală se reunește pentru a o sărbători pe regină, care împlinește 92 de ani. În onoarea ei va avea loc o paradă.

Foto: Hepta

Vezi și Fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle. Regina o păstrează în camera de oaspeți a Palatului Buckingham. De ce e așa specială

Citește și: