Micuțul Archie va împlini vârsta de un an în luna mai și se va întoarce pentru prima dată anul acesta în Marea Britanie după ce din luna noiembrie a stat numai în Canada, unde prințul Harry și Meghan au decis să se mute după ce au hotărât să renunțe la rolul de seniori regali.

Prima călătorie acasă a lui Archie va avea loc în luna iunie când ducii vor participa și Trooping the Colour. Familia Sussex va petrece timp, de asemenea, cu prințul Charles și soția sa, Camilla.

Decizia lui Meghan și a lui Harry a fost luată după ce regina i-a rugat să-l mai aducă pe Archie și la Londra să poată să mai petreacă și ea timp cu el, având în vedere că este destul de în vârstă și nu știe cât va mai apuca să-l vadă.

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni independenți financiar

Meghan s-a întors în Canada, în urmă cu o săptămână, imediat după ce și-a terminat ultima îndatorire regală în calitate de senior regal, alături de soțul ei. Ea a participat alături de familia regală la ceremonia de la Westminster Abbey de Commonwealth Day. În timp ce ducesa e Sussex a fugit acasă la Archie, Harry a rămas în Marea Britanie pentru a-și termina ultimile îndatoriri, printre care și mai multe întâlniri la palatul Buckingham, ce vor avea loc marți.

Harry se va întoarce în Canada apoi, unde va începe o nouă viață alături de soția lui, Meghan, și Archie. Ducii de Sussex au ieșit din familia regală britanică și vor deveni independenți financiar.

Meghan și Harry au anunțat pe 8 ianuarie că vor renunța la statutul lor de seniori regali, urmând să-și petreacă timpul mai mult în Canada. Din 31 martie, în urma unui acord făcut cu regina, vor deveni independenți financiar și își vor face propria fundație caritabilă.

 

Citește și: