Locuința din Montecito a ducilor de Sussex are nouă dormitoare și dotări de lux, dar se pare că cei doi nu mai sunt mulțumiți de casa pe care au cumpărat-o în urmă cu 18 luni. Așadar, potrivit The Sun, acesta este motivul pentru care cei doi plănuiesc să vândă vila.

„Ei se gândesc să-și vândă vila. Cu toate acestea, casa nu va fi scoasă pe piață din cauza statului lor. Va fi arătată doar oamenilor care dovedesc că sunt clienți serioși și că au fonduri disponibile”, a spus sursa pentru The Sun.

Meghan și Harry își cauta altă vilă în Montecito

De asemenea, aceasta a precizat că cei doi vor însă să rămână tot în Montecito, unde au vecini ca Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres, dorindu-și să-și creacă copiii, Archie (2 ani), și Lilibet (șase luni). Așadar, cei doi își vor căuta altă casă tot în zona în care locuiesc în prezent.

Meghan și Harry au cumpărat casa în iunie 2020 de la un om de afaceri rus, Sergey Grishin.

Meghan Markle și prințul Harry vor să cumpere o vilă de lux cu 4 etajeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Vila are 9 dormitoare, 16 băi, o piscină imensă, un cinematograf propriu, o sală de gimnastică complet echipată, un spa, o bibliotecă, un birou impunător, o cramă generoasă, bucătăria îmbietoare, o sală de jocuri și distracții, un teren de tenis, un garaj în care încap nu mai puțin de cinci mașini și destul teren unde Arhie să poată alerga cât e ziua de lungă.

Pe strada privată nu pot circula paparazzii, zona fiind extrem de sigură. Cei doi au decis să cumpere casa după ce s-au retras definitiv din familia regală. De atunci, ei au avut numeroase apariții TV din casa lor din Montecito.

Meghan și Harry nu au făcut deocamdată declarații despre decizia lor.

Foto:Profimedia