CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Au vrut să se distanțeze de familia regală, dar în final s-au rupt de tot din ea. Din primăvară ducii de Sussex vor rămâne fără titluri și îndatoriri regale, dar vor continua să trăiască în Canada ca un rege și o regină. Drept dovadă, cei doi s-au pus dejape achiziții și își vor cumpăra o vilă luxoasă, în valoare de nu mai puțin  de 27.5 milioane de dolari. Locuința cu vedere superbă spre Oceanul Pacific, ce-ți ia răsuflarea, și pare un adevărat palat.

Meghan Markle și prințul Harry vor să cumpere o vilă de lux cu 4 etajeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Vila are șase dormitoare și cinci băi. Are patru etaje și ferestre uriașe panoramice, prin care se poate privi Oceanul și terase spectaculoase. Ducii de Sussex vor ține și aici la intimitatea lor, drept urmare vila, în valoare de 27.5 milioane de dolari,  are porți și garduri imense, proprietatea părând o fortăreață. În plus,  proprietatea canadiană este situată într-un cartier destinat oamenilor înstăriți.

Vor să stea într-un cartier plin de bogătași

„Meghan și-a arătat interesul pentru această casă superbă. Va fi perfectă pentru ea, Harry și micul Archie. Cartierul este cunoscut ca un rai pentru bogătași, iar atmosfera este una plăcută. Sunt sigur că vor fi foarte fericiți aici și vor fi primiți cu brațele deschise”, a declarat un agent imobiliar canadian pentru The Sun.

„Casa este o adevărată bijuterie-și este în cel mai râvnit cartier din Vancouver. Se află în apropiere de plaja Kitsilano, fiind o locație miunată pentru cei care vor să facă de exemplu yoga vara”, a mai declarat și un proprietar din Vancouver.

„Dar din fericire pentru Harry și Megan, este o zonă liniștită și cei care locuiesc aici în cartier se respectă unii pe alții și apreciază intimitatea. Se potrivesc foarte bine aici”.

Prințul Harry a plecat definitiv în Canada, luni seara. Acesta a fost surprins pe aeroportul din Canada, zâmbpreț și relaxat, părând foarte fericit că s-a întors, în sfârșit, la familia lui, după mai bine de o săptămână de discuții și întâlniri cu membrii familiei regale pentru a stabili detaliile ieșirii lor din familia regală.  Prințul Harry nu o va ierta niciodată pe regină, după ce aceasta i-a retras toate titlurile și rolurile militare și i-a interzis să mai poarte uniforma militară. 

 

Foto: Profimedia

Citește și: