Potrivit Sunday Times, ducii de Sussex își vor lua o vacanță de șase săptămâni și își vor petrece timpul mai mult în Lons Angeles, la mama lui Meghan, Doria Ragland, pentru că vor să se axeze pe familia și fiul lor să petreacă timp de calitate alături de bunica lui. Anunțul vine la scurt timp după ce fosta actriță americană a dezvăluit într-un documentar pentru ITV, „Harry & Meghan: O călătorie africană”,  realizat în turneul lor în Africa de Sud, că nu este deloc bine și se simte copleșită și de toată atenția publică, precizând că este „vulnerabilă și rănită”.

 

Meghan și Harry se vor muta în Los Angeles, timp de șase săptămâni

Mai mult, Harrry a mărturisit că a luat în calcul și varianta de a se stabili în Africa de Sud, însă având în vedere faptul că acolo sunt multe probleme pentru moment vor amâna această decizie.

„Nu știu unde am putea locui în Africa în acest moment”, a declarat Harry pentru reporterul Tom Bradby în documentar. „Tocmai am venit din Cape Town, acesta ar fi un loc uimitor pentru a ne stabili. Dar cu toate problemele care se întâmplă acolo, nu văd cum am fi capabili să facem cu adevărat atât de mult diferența pe cât ne dorim”, a continuat el .

Perechea își va lua ceva timp de familie până la sfârșitul anului, de la jumătatea lunii noiembrie, odată ce își vor încheia actualele angajamente. Este probabil să își împartă timpul între SUA și Marea Britanie, a adăugat sursa.

Într-un alt clip al documentarului, Meghan vorbește despre problemele cu care se confruntă ca mamă și despre viața ei de ducesă, care a fost judecată și disecată de mass-media și de public, încă de când a început să întâlnească cu prințul Harry.

Abținându-se cu greu să nu plângă, Meghan i-a mulțumit reporterului Tom  Bradby că a întrebat-o despre impactul pe care l-a avut presiunea din jurul ei asupra sănătății sale mintale și fizice. „Mulțumesc că ai întrebat. Nu multe persoane au întrebat dacă sunt OK, dar este un lucru foarte real care trebuie să treacă prin culise”, a spus ea.

Meghan Markle își alintă soțul „H”

“Trebuie să prosperi şi să fii fericit. Am încercat să adopt această caracteristică britanică, această rigiditate a englezilor, chiar am încercat…”, a recunoscut fosta actriţă. “Dar cred că efectul e unul foarte distrugător pe plan intern”, a continuat Ducesa de Sussex.

“Îi tot spun lui H – aşa îi spun eu – că nu e de-ajuns să supravieţuim. Nu acesta e scopul vieţii”, i-a spus Meghan prezentatorului Tom Bradley.

Meghan a mărturisit că prietenii ei britanici au sfătuit-o, la un moment dat, să încheie relaţia cu Prinţul Harry din simplul motiv că presa britanică îi va distruge viaţa, atât timp cât ea se va afla lângă el. De asemenea, ea a dezvăluit că își stirgă soțul „H”.

 

În documentarul „Harry & Meghan: O călătorie africană”, Harry a declarat, de asemenea, că fiecare bliț al camerei îl duce  cu gândul la moartea mamei sale, prințesa Diana, care a murit în 1997, într-un accident rutier teribil, în încercarea de a scăpa de paparazzii care erau pe urmele ei. Întrebat dacă se simte împăcat în legătură cu moartea Dianei în urmă cu 22 de ani, ducele a recunoscut că mâhnirea lui e încă o „rană deschisă”. Harry avea doar 12 ani când mama lui a murit.

“Dar tot ceea ce putem face e să rămânem cine suntem şi să continuăm să credem şi să ne apărăm principiile în care credem. Nu voi accepta să fiu tachinat, să joc jocul care a omorât-o pe mama mea”, a spus Harry.

 

Citește și: