Deși ducii de Sussex au respectat tradiția ei au fost dați de gol de cea mai bună prietenă a lui Meghan, Serena Williams. Fosta actrița nu a păstrat discreția și i-a spus celebrei sportive că va avea o fetiță Serena fiind cea cu care  s-a tot consultat pe parcursul saricinii, întrucât aceasta este tot mamă de fetiță.

Celebra sportivă a dezvăluit totul accidental, în timpul unei emisiuni.   Serena a fost întrebată  într-un interviu pentru  E!News,  ce ar fi cel mai bun sfat pentru noile mame și aici a dezvăluit o conversație dintre ea și soția prințului Harry.

„Acceptați greșelile și nu vă așteptați să fiți perfecți. Noi punem o presiune atât de mare asupra noastră. Prietena mea care este însărcinată, mă întreba” copilul meu o să facă asta? „[și] m-am uitat la ea spunându-i nu, EA nu o să facă așa ceva. Nu, tu nu o să treci prin asta”, a relatat Serena, mărturisind că Meghan Markle i-ar fi cerut sfaturi despre cum e să crești o fetiță.

Când și-a dat seama că a făcut o gafă, Serena a avut o reacție ciudată, dar a continuat interviul, corectându-se „Nu, nu o să facă așa ceva”, fără să mai precizeze „ea”.

Citește și: Andreea Mantea s-a logodit și se pregătește să devină din nou mămică? Detaliul care a atras atenție tuturor

Meghan Markle a refuzat să nască cu medicii oficiali ai familiei regale

Pe de altă parte, se pare că Meghan a ales să încalce încă o dată protocolul regal și a înfuriat-o din nou pe regină, după ce a refuzat să nască asistată de medicii oficiali ai familiei regale. Ducesa de Sussex i-a refuzat pe medicii  Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston, aceştia fiind cei care au ajutat-o şi pe Kate Middleton să îi nască pe toţi cei trei copii ai ei şi ai Prinţului William: George, Charlotte şi Louis.

Meghan Markle a precizat că nu vrea, la naştere, aă aibă lângă ea „bărbaţi în costume“ , ci a ales  ca o femeie să conducă echipa medicală. „Decizia Ducesei de Sussex a surprins pe toată lumea. Alan Farthing şi Guy Thorpe-Beeston sunt doi dintre cei mai buni doctori din lume, iar rolul lor în naşterea propriu zisă oricum este limitat, ei fiind în sală doar pentru a se asigura că totul merge conform planului“, a spus o sursă apropiată familiei regale, care a adăugat că Meghan Markle va încălca grav protocolul regal dacă nu îi lasă pe cei doi să fie lângă ea.

Citește și: