Ducii de Sussex au fost fotografiați în timp ce au aterizat în sudul Franței, pentru o vacanță scurtă în Nisa, alături de fiul lor Archie. Imaginile i-au enervat la culme pe britanici, fiind pentru a treia oară când Meghan și Harry au fost surprinși în timp ce zburau cu un avion privat.

 

Potrivit Daily Mail, avionul cu care au zburat ducii de Sussex, un Cessna cu 12 locuri, produce emisii de șapte ori mai mari per persoană decât un zbor comercial, în condițiile în care Meghan și Harry sunt amândoi militanți activi pentru protejarea mediului.

 

Cei doi au mers la Nisa, la doar două zile după ce s-au întors din Ibiza, unde au fost tot cu avionul privat. Paparazzi au reușit să-i surprindă pe Meghan și Harry chiar când ieșeau din avion, în timp ce fosta actrițăamericană  își ținea fiul, în vârstă de trei luni, în brațe.

Jurnaliștii de la Daily Mail notează că britanicii sunt  iar foarte supărați pentru  că Meghan și Harry trăiesc în condiții de lux pe banii lor, dar cu toate acestea ei țin foarte mult la intimitatea lor. Un zbor cu avionul privat costă în jur de 20.000 de lire sterline, în timp ce un zbor comercial din Londra la Nisa costă în jur de 100 de lire.

Citește și: