Au refuzat  invitația reginei la Balmoral au refuzat-o pentru că Archie e prea mic, iată că cei doi părinți nu au ezitat să iasă cu fiul lor. în vârstă de doar 5 luni,  într-un bar, unde au mâncat și au petrecut o după-amiază plăcută împreună.

 

Potrivit TMZ. Com, clienții pubului The Rose & Crown, din Windsor, au rămas mască în momentul în care pe ușă au intrat ducii de Sussex, alături de fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de doar 4 luni. Amândoi erau extrem de relaxați și zâmbitori, iar Harry purta în mână scăunelul de mașină în care bebelușul dormea liniștit, acoperit cu o păturică.

 


Ducii au noroc de un bebeluș foarte cuminte. În cele două ore cât au stat în bar, micuțul nu a plans deloc și astat foarte liniștit, chiar și când mama lui i-a schimbat scutecul. Câțiva martori le-au făcut lui Harry și lui Meghan,  câteva poze, pe furiș, care au ajuns la presă ulterior .

Cei doi au mâncat câte o friptură – specialitatea casei -, iar Harry a băut două halbe de bere, în timp ce Meghan s-a mulțumit cu apă. Cu siguranță Ducii de Sussex s-au simțit bine acolo, deoarece, după spusele celor prezenți, nu au fost tratați preferențial, iar mulți dintre clienți nici măcar nu i-au recunoscut.

Deși au mers incognito la acel bar, Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost chiar singuri. Ofițerii de pază personali și doi ofițeri de poliție i-au supravegehat discret pe tot parcursul ieșirii în oraș.

Aceasta a fost prima ieșire neoficială a micuțului Archie. Copilul a mai fost văzut în public în iulie, la un meci de polo, dar de atunci ducii de Sussex au evitat să-l mai arate lumii.

Mai mult, ceea ce a atras atenția tuturor a fost și ținuta lui Meghan. Aceasta a fost fotografiată în pantaloni scurți pentru prima dată de când a devenit ducesă de Sussex.

 

Citește și: