Dupăc e au anunțat că se vor retrage din failia regală, Meghan și Harry și-au exprimat dorința de a-și lua o casă în Canada și de a locui în locul unde s-au cunsocut: însă, potrivit prietenilor apropiați,a ceștia nu-și mai caută acum casă în Canada, ci în Los Angeles. Se pare că cei doi au primit mai multe oferte în SUA, fapt pentru care toată vara vor locui în Los Angeles, orașul natal al fostei actrițe, potrivit Fox News.

 

„Ei adoră să stea în Canada, dar acum își caută case în L.A”, a declart un prieten apropiat al ducilor de Sussex.

Cei doi au foarte mulți prieteni în Los Angeles, care au venit și i-au vizitat și în Canada, unde stau împreună cu fiul lor, Archie. Mai mult, în Los Angeles se află și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Prietenii apropiați ai cuplului susțin că viața pe care o duci pe insula Vancouver este asemănătoare cu cea de care Markle (38 de ani) se bucura și în Los Angeles.

 

Ducii de Sussex adoră noua lor viață

 

„Ei ies la plimbări lungi, fac yoga și Meghan gătește. Adoră să-și petreacă timpul acasă și să se relaxeze alături de Archie și câinii lor”,  a mai spus sursa.

 

„Cel mai probabil, o să dețină case în ambele locuri.”, a mai dezvăluit o sursă pentru revista People.

 

Meghan a dezvăluit în trecut, pe blogul ei cu rețete The Tig că stilul de viață din Los Angeles  este perfect pentru ea.

„Am fost născută și crescută în Los Angeles, iar o fată din California crede că cele mai multe lucruri se pot rezolva cu yoga, plimbări pe plajă și avocado.”, scria Meghan pe site-ul The Tig, pe care l-a închis după ce și-a anunțat logodna cu prințul Harry.

Cei doi își doresc acum să petreacă mult timp și în Los Angeles și vor să se axeze pe un stil de viață relaxat și liniștit, petrecând mai mult timp în natură.

Mai mult, Meghan și Harry nu doar stau și se relaxează aceștia muncesc active penttru a pune bazele propriei lor fundații caritabile.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la începutul lunii ianuarie că renunță la rangul de seniori regali pentru a deveni independenți financiar și pentru a-și petrece o mare parte din timp și în Canada, continuând să o reprezinte pe regină. Însă, Majestatea Sa nu a fost de acord cu planul lor, și în cele din urmă cei doi au fost nevoiți să iasă definitiv din familia regală. Ei s-au mutat împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de nouă luni, în Canada.

„Decizia pe care am luat pentru mine și soția mea de a ne retrage nu a fost luată ușorDupă luni de discuții  și după atâția ani plini de provocări, știu că nu am făcu  întotdeauna cele mai bune alegeri, dar având în vedere la cât de departe s-a mers de data aceasta, chiar nu am avut de ales’, a declarat Harry.

 

Citește și: