Ducii de Sussex au renunțat la rangul de seniori regali și se bucură de o nouă viață în SUA, unde și-au cumpărat o vilă de lux în Los Angeles. Însă, se pare că Meghan Markle și prințul Harry se vor întoarce în Marea Britanie până la sfârșitul anului.

Meghan și Harry au părăsit Marea Britanie în luna martie, vrând să-și împartă timpul între Canada și Marea Britanie. Însă, din cauza pandemiei nu au reușit să se mai întoarcă în Regatul Unit , iar ulterior le-a fost mai ușor să se mute în SUA.

Potrivit The Sun,  cei doi i-au anunțat pe cei de la Frogmore Cottage pentru o posibilă vizită cât  mai curând. Și asta, pentru că va începe procesul ducilor  împotriva trustului de presă Associated Newspapers Ltd.

Daily Mail anunță că prima înfățișare pentru proce ar putea avea loc pe 11 ianuarie 2021. Pentru că ei călătoresc din SUA , vor fi nevoiți să stea în izolare 14 zile la intrearea în Marea Britanie din cauza pandemiei de COVID-19. AȘadar, cei doi vor fi nevoiți să vină în Regatul Unit înainte de Revelion. 

Citește și:

Dalida din Las Fierbinti, însărcinată pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului

Regulile de la masa reginei. Ce preferă să mănânce monarhul, la 94 de ani. Care este alimentul interzis în bucătăriile Casei Regale