Potrivit site-ului RadarOnline.com, deși cuplul regal a semnat un contract de închiriere de doi ani pentru conacul luxos din Cotswolds,  Meghan și Harry au decis să nu se mai mute. Și asta, pentru că presa britanică  a dezvăluit detalii despre casă și  și locației ei, iar ducesa de Sussex, care este însărcinată,  se teme pentru siguranța ei.

„Meghan și Harry vor plăti mai mult de 5.000 de dolari pe lună pe chirie pentru o casă goală după ce au decis în ultima clipă să nu se mute”, a declarat o sursă pentru Radar Online.  „Și asta, pentru că Megan se teme pentru siguranța ei”, a mai adăugat sursa.

Ducii de Sussex au decis să se mute într-o zonă rurală pentru a putea să stea într-un loc sigur departe de atenția presei, dar site-ul menționat susține că acum casa lor din Cotswold a fost vizată de bande criminale, care organizează raiduri în zonă.

Meghan Markle se teme pentru siguranța ei

„Din păcate, locul a devenit prea toxic. Harry și Meghan s-au grăbit să semneze contractul de închiriere și acum toată lumea știe unde este. Este foarte izolat și va costa prea mulți bani pentru ca poliția să asigure zona. Acum caută o nouă locuință într-o zonă mai privată, care să nu devină  magnet pentru hoți, hărțuitori și perverși”, a mai spus sursa.

De asemenea, Meghan nu vrea ca locația casei lor să fie făcută publică pentru că se teme că publicațiile vor pune drone în zonă pentru a o surprinde vara în costum de baie, în curtea conacului.

„Meghan a văzut ce a pățit Kate Middleton când a fost fotografiată topless în vacanță. Nu vrea să fie pusă în astfel de situații mutându-se într-o casă  a cărei locație poate să o afle oricine cu un singur click pe internet. Se pare că visul cuplului de a se muta într-o ascunzătoare a devenit un coșmar”, a mai spus sursa.

Ducii de Sussex plănuiseră să se mute într-un conac luxos din Cotswolds, zona comparată cu regiuni celebre, precum Provence a Franței sau cu Toscana italienilor,  pentru dealurile verzi, pentru mirosul de trandafiri și pentru aerul curat.

Sătenii au dezvăluit însă pentru Daily Mail detalii despre conacul superb, cu șase dormitoare, trei săli pentru petreceri și o aripă specială pentru angajați. Cu toate acestea, Meghan și Harry speră totuși ca până în aprilie-mai să reușească să-și găsească o casă sigură.

Citește și: