Ducii de Sussex au participat joi seara la la gala premiilor Endeavour Fund, ce a avut loc la Londra și  care celebrează realizările sportive ale veteranilor bolnavi sau răniţi în războaie. Aceasta a fost  prima apariţie publică a celor doi după anunţul că se distanțează de familia regală pentru a deveni independenți financiari și pentru a-și petrece mare parte din timp în Canada, alături de fiul lor Archie.

Meghan si Harry au fost numai un zâmbetSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Meghan a atras toate privirile cu ținuta ei, o rochie elegantă de culoare bleu, semnată de Victoria Beckham, în valoare de 950 de lire sterline. Deși au existat zvonuri că cei doi au probleme în cuplu, Meghan și Harry par foarte fericiți împreună și se sorb din priviri, dovadă că sunt mai îndrăgostiți ca oricând, iar scandalul provocat de ieșirea lor din familia regală se pare că i-a unit și mai mult, după cum au remarcat și fanii, dar și experții în limbajul corpului.

„E o regină spectaculoasă”, „Ei strălucesc la primul lor angajament regal de când și-au anunțat plecarea din familia regală”, „Arată atât de relaxată și de tânără”, au fost câteva dintre cometnariile fanilor.

 

Cei doi sunt foarte dedicați veteranilor,prinţul Harry fiind cel care a înfiinţat și jocurile Invictus Games, o competiţie pentru soldaţii şi veteranii de război răniţi şi cu handicap.

 

Harry şi Meghan se vor întâlni luni, și cu prinţul William şi Kate Middleton. Cei patru  vor participa alături de  regina Elizabeth a II-a, prinţul Charles şi soţia sa Camill, la ceremonia religioasă anuală de la Catedrala Westminster de Ziua Commenwealth.

 

Prinţul Harry şi  Meghan îşi vor începe oficial noua viaţă în afara familiei regale britanice începând cu 1 aprilie.  Potrivit purtătorului de cuvânt al cuplului, prinţul Harry îşi va păstra rangurile militare de care este foarte ataşat. Decizia prinţului şi a soţiei sale de a nu mai reprezenta familia regală implică şi renunţarea la a mai folosi titlul de alteţe regale, a anunţat Palatul Buckingham.

 

Citește și: