Un celebru expert în relaţii, Jo Hemmings, a explicat pentru Yahoo că ducii de Sussex nu se potrivesc. „Consider că William și Kate se potrivesc perfect. Au o relație plină de respect și se distrează foarte bine împreună. Nu vedem întotdeauna distracția lor. Kate îl tachinează adesea pe William și el face glume la adresa ei. Ea s-a adaptat foarte frumos în familia regală și deja are rolul de pre-regină. Par a fi cu adevărat fericiți. Sunt dedicați unul celuilalt, îți dau impresia că parcă se cunosc dintotdeauna”, a declarat Hemmings.

Acesta a precizat că la ei nu prea se vede pasiunea. Însă, acest lucru nu-i împiedică să aibă o căsnicie fericită și o familie numeroasă.

Meghan Markle este o soție puternică

„Ceea ce vedem la Harry și la Meghan, și se pare că nu o vedem la Kate și William este pasiunea. Ducii de Sussex arată că au o relație foarte intimă. Sunt foarte pasionali și se atrag. Dar nu se potrivesc la fel de bine ca William și Kate. Ea este o femeie foarte dominantă”, a mai spus acesta.

Jo a explicat chiar de ce Meghan este o soție foarte puternică. „Ea l-a schimbat (pe Harry) foarte mult. L-a pus să renunțe la fumat și la petreceri și acum face yoga. Totul s-a petrecut foarte repede, după ce s-au cunoscut, s-au căsătorit și devin părinți, dar într-adevăr între ei există multă pasiune și dorință. Lângă el a venit o femeie puternică, o soție puternică și este foarte dominantă”, a spus Jo.

Expertul în relații susține chiar că mezinul familiei regale este oricum mult mai „vulnerabil” decât William și chiar avea nevoie de o soție puternică.