Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinții, iar fanii familiei regale au așteptat și ei cu sufletul la gură ca cei doi să facă marele anunț  și se pare că nu sunt singurii. Harry și fosta actriță americană se gândesc la copii de ceva timp, iar Meghan abia așteapta să devină mamă. Ea speră să aibă o fetiță pentru care deja are un cadou special pregătit pentru ea. Este vorba de un ceas care are o poveste impresionantă în spate.

Mai mult, ducesa de Sussex a vorbit despre acest cadou special încă din 2015, într-un interviu pentru revista Hello! din Canada. Ea a povestit că are un ceas Cartier Tank Française special pe care vrea să i-l ofere fetiței ei. „Când am aflat că serialul Suits va face și al treilea sezon, care la acel moment părea aproape imposibil, am fost și am cumpărat o versiunea a unui ceas  Cartier Tank Française dintre cele numite ”două tonuri”   ( n.r –prețul pornește  de la 5.500 de dolari). L-am gravat pe spate cu „M.M. de la M.M (n.r-inițialele numele ei) . Și vreau să i-l fac cadou fiicei mele într-o zi. Asta îl face atât de special, conexiunea pe care o ai cu el”, a spus Meghan.

Citește și: Iubitul Elenei Basescu, imagine adorabilă cu fiica lor!

Meghan și Harry vorbesc despre copil din luna martie

Meghan și Harry vorbesc despre copii încă din luna martie. În timpul unei vizite oficiale, în Belfast, Irlanda de Nord, ducesa de Susex a intrat într-un magazin, care produce produse inovative pentru copii. S-a uitat la hăinuțe, cădițe, la o saltea și un coș pentru bebeluș. „Sunt sigură că vom avea nevoie de toate astea la un moment dat. Sunt foarte frumoase”, a spus ea.

Mai mult, mezinul familiei regale a declarat anul trecut într-un interviu pentru Newsweek că abia așteaptă să devină tată și că își va crește copiii în același mod cum i-a crescut pe ei prințesa Diana. „Mama mea și-a dedicat foarte mult timp să-mi arate cum arată o viață obișnuită. Îi multumesc că nu sunt complet desprins de realitate”, a declarat Harry spunând că încă își face singur cumpărături și încearcă să trăiască cât mai mult ca un om normal, nu ca un membru al familiei regale.

Citește și: