Membrii familiei regale au fost foarte supărați că ducii de Sussex au decis să se distanțeze de ei fără să-i anunțe și să discute cu ei înainte. Însă, se pare că ei au discutat totuși cu un senior al familiei regale, care chiar i-a încurajat să facă acest pas.

Este vorba despre nimeni alta decât Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles. Potrviti Radar Online, ducesa de Cronwall a orchestrat Megxitul împreună cu soția prințului Harry, totul pe la spatele soțului ei.

„Charles speră că soția lui Camilla va avea o influență bună asupra lor și îi va calma, dar nu a văzut schema ei și totul s-a întâmplat pe la spatele lui”, a declarat o sursă pentru site-ul menționat.

„Camilla a încurajat în mare secret toată această dramă. Ea este briliantă când este vorba de a juca de mai multe părți, este fix ca un politician”, a mai adăugat sursa.

Surse apropaite familiei regale au dezvăluit că soția prințului Charles este cea care a sfătuit-o pe Meghan să părăsească familia regală pentru a-și trăi fericire departe, în Canada, doar cu Harry și Archie. Ducesa de Sussex s-a apropiat foarte mult de Camilla și au plănuit împreună totul.

Cum a reacționat când a fost întrebată dacă îi va fi fi dor de ducii de Sussex

„Camilla  fost de la început primitoare și bună cu Meghan și drept dovadă,  ea a avut o relație mai bună cu Meghan decât cu Kate”, a mai declarat sursa.

Potrivit Radar Online, Camilla i-a ajutat în secret și nu a spus nimănui, pentru că încearcă să se înțeleagă bine cu toată lumea, având în vedere că după retragerea reginei și încoronarea prințului Charles, ea ar putea deveni regină.

Zilele trecute, în timp ce se pregătea să plece de la un eveniment, Camilla Parker Bowles a fost întrebată de un jurnalist dacă îi vor lipsi ducii de Sussex acum că s-au mutat în Canada.

„Îți va fi dor de Harry si Meghan?”, a fost întrebată ducesa de Cornwall. Vamilla a făcut o scurtă pauză de tăcere iar apoi a răspuns zâmbind:  „Hmm. Desigur”,  și și-a continuat drumul.

 

Printul Harry si Meghan Markle au luat decizia de a renunța la rangul de membri seniori ai Familiei Regale britanice și să fie independenți din punct de vere financiar,dar să continue să-și îndeplinească îndatoririle regale. Însă, regina nu a fost de acord cu alegerea lor, ci i-a pus să plece definitiv din familia regală. Le-a retras titlurile regale, iar lui Harry i-a luat și titlurile și rolurile militare. În plus, ei trebuie să înapoieze statului banii pe care i-au cheltuit pentru cheltuit pentru renovarea reședinței lor Frogmore Cottage de la palatul Windsor. Acordul va intra în vigoare din această primăvară.

Citește și: