„Prințul Harry divorțează de Meghan Markle. Va continua să-și amâne întoarcerea în familia regală”, au titrat mai multe ziare britanice.

 

Ducele și Ducesa de Sussex au luat o pauză de șase luni de la îndatoririle regale și încă din luna noiembrie a anului trecut, cuplul regal se află departe de Familia Regală,  în Canada. Cu toate acestea, se pare că deși au stat departe de palat și re gină, plecarea nu le-a făcut prea bine și nu i-a apropiat, ba din contră.

Potrivit site-ului britanic ibtimes.com, regina Elisabeta a II-a i-ar fi forțat pe  Meghan și Harry să semneze un contract prenupțial înainte de nunta regală, ca să se asigure că totul va fi așa cum își dorește ea, în cazul în care mariajul nu ar fi mers. La semnarea contractului a fost prezentă cel mai bine plătit avocat din Anglia, Fiona Shackleton. În cazul în care cei doi și-ar spune „Adio”, ducesa nu va primi bijuterii cu valoare istorică, iar banii pe care ăi va primi vor depinde de numărul de moștenitori pe care îl vor avea în momentul în care vor semna actele de divorț.

Psihologul prințesei Diana era convinsă că mariajul lor nu va dura mai mult de 3 ani

Mai mult, o altă publicație susține că cei doi s-ar fi despărțit încă de anul trecut, dar au decis să plece în vacanță pentru a mai da o șansă mariajului, iar Harry a făcut tot ce a putut ca să-și salveze căsnicia.

Simone Simmons, psihologul prințesei Diana, a dezvăluit recent că fosta actriță din „Suits” nu ar fi femeia ideală pentru Prințul Harry. Aceasta a precizat că nu vrea să-l vadă pe prinț cu inima frântă, însă credeă că mariajul nu va dura mai mult de trei ani.

Pe de altă parte, nu există o certitudine că cei doi s-ar fi despărțit. Ei au fost surprinși petrecând Revelionul împreună în Canada, alături de niște prieteni, potrivit  Entertainment Tonight. În plus, Casa regală britanică nu a făcut nicio declarație legată de o eventuală despărțire între cei doi.

Citește și: