Scriitoarea Lady Colin Campbell îi atacă   pe Meghan Markle și pe Prinţul Harry, precizând că regretata prințesă Diana nu ar fi fost niciodată de acord cu comportamentul lor, și ar trebui să fie mai atenți cu oamenii din jurul lor.

„Prinţesa Diana ar fi fost îngrozită de comportamentul lor. Ea a fost destul de inteligentă încât să ştie când să se dea în spectacol. Ştia cât de important este să fii graţios, în timp ce Meghan şi Harry, ca extensie a ei, etalează un anumit şarm atunci când le convine, dar în rest sunt lipsiţi de graţie”, a decalrat biografa.

În plus, aceasta este de părere că ducesa de Sussex nu înțelege și nu apreciază oportunitata de a face parte dintr-o familie regală și ar trebui să dea dovadă de o mai mare transparență.

„ Comportamentul lui Meghan arată că nu înţelege şi nu apreciază ce înseamnă să faci parte din familia regală. Nu ştiu cine se crede, comportându-se aşa. Meghan şi Harry sunt pretenţioşi şi îi privează pe fanii regali de unele lucruri cu care aceştia erau obişnuiţi“, a spus Lady Colin Campbell pentru Daily Mail.

Citește și: