Publicația britanica The Sun notează că prințul Harry și soția sa  au închiriat un avion privat și au părăsit insula Vancouver  cu destinația Los Angeles, orașul natal al actriței.

Nu se menționeaza și când s-a întâmplat mai exact mutarea, având în vedere că granița Canadei cu Statele Unite este închisă  în această perioada în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului. Purtătorul de cuvânt al printului Harry a refuzat să faca vreun comentariu pe marginea subiectului.

„Mutarea a fost planificata de ceva timp. Și-au dat seama ca in Canada nu ar putea realiza tot și-au propus, din mai multe motive, și vor să își  stabileasca reședinta oficială în zona Los Angeles-ului”, a declarat pentru The Sun o sursă care a dorit să își păstreze anonimatul.

De asemenea,  o sursa sub protecția anonimatului a  declarat pentru revista People  că prințul Harry și Meghan Markle și-au cumparat deja o casă în Los Angeles.

Ducii de Sussex vor avea parte și de mai mult ajutor în Los Angeles, pentru că aici locuiește și mama lui Meghan, Doria Ragland, și mai mulți prieteni care au venit chiar să-I viziteze și în Canada.

 

Meghan Markle se întoarce pe marile ecrane la doar câteva săptămâni după ce atât ea cât și prințul Harry au renunțat la titlurile regale. Prima slujbă a ducesei de Sussex a fost confirmată. Disney + a confirmat faptul că Meghan Markle va povesti un film original, Elephant.

Filmul prezintă o familie de elefanți și călătoria lor prin deșertul Kalahari din Africa de Sud.

Un trailer pentru Elephant anunță că „urmează călătoria extraordinară a unei familii de peste 1.000 de mile prin Africa, într-o aventură care le va schimba viața”.

Citește și: