Ducii de Sussex par să se simtă foarte bine în turneul regal și au reușit să încalce orice etichetă regală. Ei și-au făcut apariția pe plaja Bondi din Australia pentru a se întâlni cu un grup de surferi, însă la un moment dat, au uimit pe toată lumea cu gestul lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au înfuriat-o la culme pe regină. N-au ținut cont de nicio etichetă regală și au încălcat grav protocolul. Iată cum au fost fotografiațiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Nici măcar Lady Di nu a încălcat această regulă

Mai exact, cei doi au renunțat la încălțări și au mers pe plajă în picioarele goale, lucru strict interzis pentru membrii familiei regale, mai ales pentru femei.

Kate MIddleton și prințul William au vizitat plaja Manly din Sydney în 2014, însă ei au ținut cont de etichetă și și-au păstrat pantofii în picioare.

Nici măcar regretata prințesă Diana, care era cel mai rebel membru al casei regale britanice, nu a recurs la un asemenea gest, în 1983, când a fost în Australia, și a vizitat o plajă din Terrigal.

De asemenea, Meghan le-a dezvăluit australienilor că ea se trezește în fiecare dimineață la 4.30 ca să facă yoga.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Bebelușul urmează să vină pe lume în primăvară.

Vezi şi Opera Sydney – curiozități despre una dintre cele mai fotografiate clădiri din lume!

Citește și: