Meghan Markle și prințul Harry au dat lovitura, la doar câteva luni după ce au părăsit familia regală. Ei au semnat un încheiat o înțelegere majoră cu Netlifx.

Meghan Markle și prințul Harry au creat o comapanie de producție de documentare și spectacole.

Viitoarea companie a ducilor de Sussex va fi plătită de platforma de streaming Netflix să producă documentare TV, programe pentru copii și spectacole. Meghan și Harry au semnat un contract pe mai mulți ani cu Netflix, căreia îi va livra în exclusivitate producțiile de televiziune.

„Prin munca noastră cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează și care, de asemenea, dă speranță. Ca părinți, să facem programe inspirante de familie este la fel de important. Suntem încântați să lucrăm cu Ted și cu echipa de la Netflix, a căror acoperire fără precedent ne va ajuta să distribuim conținut cu impact”, au declarat Meghan și Harry pentru sursa citată.

Pentru ducii de Sussex, contractul cu Netflix este dovada că au reușit ceea ce și-au propus atunci când au părăsit Familia Regală: obținerea independenței financiare.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Regatul Unit în luna martie a anului 2020 și s-au mutat la Los Angeles, împreună cu fiul lor, Archie. Recent, ei și-au cumpărat o casă în Santa Barbara, la circa 150 km distanță de Los Angeles. Au plătit o sumă astronomică pentru căminul lor.

Citește și:

Reacția unei angajate din spital, după ce Adelina Pestrițu a fost externată: ”Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta…”

Noi imagini cu Gina Pistol după ce s-a scris că ar fi însărcinată. Vedeta radiază de fericire