Prințul Harry și Meghan Markle au participat serile trecute la Gala „Salute to Freedom”, desfășurată în New York. Cei doi au pășit pe covorul roșu și au atras toate privirile celor prezenți.

Harry a purtat un costum negru de ceremonie. Meghan a ales o superbă rochie roșie semnată Carolina Herrera, cu trenă și extrem de decoltată, pe care mulți au considerat-o nepotrivită pentru o ducesă și mulți fani au criticat-o. Și asta, pentru că un asemenea decolteu nu era permis în protocolul familiei regale. Meghan Markle și-a completat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc, din satin, creație Giuseppe Zanotti.

Mulți susțin că având în vedere că această gală este organizată „ pentru a onora bărbații și femeile curajoși care servesc în apărarea națiunii”, ducesa ar fi trebuit să poarte o ținută mai sobră, dar pe de altă parte alții i-au lăudat ținuta. „Tot ce poartă e minunat, dar asta bate orice ținută a ei. Îi stă foarte bine în roșu”, „Asta este o rochie statement. O viziune în roșu. E absolut spectaculoasă”, „Ador alegerea rochiei pe care a făcut-o Meghan”, „Asta e ce numesc eu un cuplu puternic, respect”, au fost câteva dintre mesajele celor care au lăudat apariția ducesei.

Prințul Harry a purtat medalii militare

meghan-si-harry-aparitieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că prințul Harry a purtat medalii militare pe sacou, deși se știa că regina i-a retras titlurile militare, după ce el și Meghan au decis să părăsească familia regală. Gestul lui Harry i-a indignat pe fani.

Meghan Markle și reprezentanții Daily Mail, din nou la tribunal

Apariția lor în public vine la doar o zi după ce tabloidul britanic Daily Mail a făcut apel și o cer o nouă confruntare cu ducesa de Sussex după ce aceasta i-a acuzat că i-au fectat viaţa privată cu publicarea unei scrisori a tatălui ei, scrie BFM TV.

Soţia prinţului Harry a câştigat în februarie acţiunea sa în justiţie pentru afectarea vieţii private contra Mail on Sunday, dar decizia a fost contestată de tabloid. Editorul Mail on Sunday, grupul Associated Newspapers Limited (ANL), contestă în faţa Royal Courts of Justice din Londra o decizie în justiţie potrivit căreia publicarea scrisorii lui Meghan Markle a fost „redată excesiv şi deci ilegal”. La începutul audierii, editorul a susţinut că scrisoarea a fost scrisă cu siguranţa că ar putea fi făcută publică. „Am interpretat hotărârea ca acceptând implicit că scrisoarea a fost destinată drept o comunicare intimă destinată doar tatălui ei”, a declarat avocatul editorului, Andrew Caldecott, care a avansat acest lucru drept „fals”. „Scrisoarea a fost concepută special având în vedere posibilitatea utilizării publice deoarece reclamantul a recunoscut că domnul Markle ar putea să-l dezvăluie presei”, a declarat el. Meghan Markle, fosta actriţă americană în vârstă de 40 de ani, a câştigat procesul din februarie pentru încălcarea vieţii private împotriva Mail on Sunday.

Ea reproşa ziarului cu tiraj mare publicarea unei corespondenţe scrise în 2018, în care îi cerea tatălui ei Thomas Markle, 77 de ani, să nu mai facă declaraţii presei despre relaţia lor. Prinţul Harry, 37 de ani, al şaselea în ordinea succesiunea la tronul britanic, a denunţat de mai multe ori presiunea mass-media asupra familiei sale ceea ce a determin