Deși mulți se așteptau ca prințul William și Kate Middleton să fie nașii primului lor născut, cum lucrurile nu stau prea bine între cumnate, care se pare că nu prea se mai înțeleg, ducii de Sussex au ales un alt cuplu îndrăgit să fie părinții spiritual. Este vorba despre George si Amal Clooney, care de asemenea, sunt părinți de gemeni.

Un membru al familiei a mărturisit că George chiar e convins că el și soția lui vor fi cei aleși de cuplul regal. „George ar fi un nas grozav si am iubit-o pe Amal de cand am cunoscut-o. George a ales foarte bine”, a declarat Ben Breslin, verișorul lui George Clooney pentur revista Grazie.

Citește și: Kate Middleton, atacată de fanii ducesei de Sussex: „Kate nu se va ridica niciodată la nivelul lui Meghan, este o leneșă…”

George Clooney și soția lui, Amal, au fost și la nunta duciilor

„George este ca noi toți, un om obișnuit și de modă veche, dar îi place să fie în compania oameniilor mari, așa că va fi grozav”.

George Clooney și soția lui, Amal, au fost invitati la nunta lui Meghan și a lui Harry, iar ducii de Sussex au petrecut o mini- vacanță la casa actorului de pe Lacul Como, Italia, în luna august a acestui an. Mai mult, cei patru obișnuiesc să se întâlnească destul de des, iar Meghan se gândește chiar să apeleze la ajutorul bonei pe care George și Amal au avut-o pentru gemenii lor.

Meghan este o mare admiratoare a lui Amal, pe care o apreciaza foarte mult pentru munca pe care o face, aceasta fiind avocat pentru drepturile omului.

Harry si Meghan vor participa luna viitoare la o cina acasă la George și Amal, la care vor participa si Barack si Michelle Obama.

Citește și: