Ducii de Sussex își vor boteza băiețelul luna viitoare, la doar două luni după ce a venit pe lume.  Cum data exactă a botezului nu a fost încă confirmată, au început să apară zvonuri despre cine vor fi părinții sprituali ai micuțului Archie.  De la Kate și William până la vedete ce sunt bune prietene cu Meghan, presa britanică au anunțat diverse nume, însă se pare că va sta un motiv emoționant și sentimental în spatele alegerii lui Meghan și a lui Harry.

Potrivit biografului regal, Angela Levin, ducii de Sussex vor alege ca nașii lui Archie să fie doi oameni foarte speciali pentru Harry, care „l-au salvat” când acesta suferea din pricina divorțului părinților lui, dar au fost alături de el foarte mult chiar și după moartea mamei lui, regretata prințesă Diana.

Dadaca Tiggy Legge-Bourke  si HarrySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Prințul Harry susține că ar fi fost distrus dacă nu-i avea pe cei doi lângă el

Așadar, unul dintre nași va fi dădaca lui William și a lui Harry, Tiggy, cu care roșcovanul familiei regale a păstrat o relație foarte apropiată chiar și după ce femeia a renunțat să mai lucreze pentru familia regală. Femeia, în vârstă de 53 de ani, a fost alături de Harry chiar și în ziua nunții.

Celălalt naș va fi Mark Dyer (53 de ani), mentorul lui Harry, despre care s-a scris, la un moment dat, că ar fi chiar și tatăl adevărat al roșcovanului. Mark a lucrat pentru familia regală în anii `90, și a fost foarte apropiat de Harry. El l-a însoțit pe mezin în călătoria în  Africa, după moartea lui Lady Di. În plus, Mark Dyer a fost ofițer al armatei britanice și făcut parte din garda regală.

Mezinul familiei regale a mărturisit că a suferit foarte mult în copilărie și susține că probabil ar fi fost și astăzi distrus de momentele grele din viața lui, dar nu i-ar fi fost alături  cei doi. De altfel, ei au fost și primele persoane care au cunoscut-o pe Meghan, după ce fosta actriță americană și roșcovanul au început o relație, dovadă că sunt niște oameni foarte importanți pentru Harry.

 

„Cred că ei sunt cei doi oameni din viața lui Harry care l-au salvat când mama lui a murit, dar și când părinții lui au divorțat. Tiggy este una dintre aceste persoane, iar cealaltă este Mark Dyer, care a fost pentru el tot un fel de bonă. Când Diana a murit, el l-a dus pe Harry în Africa de Sud, iar Harry s-a îndrăgostit de acest continent”, a declarat Angela.

Nașii micuțului Archie vor fi anunțați chiar în ziua botezului, astfel informația va fi confirmată în curând.

Citește și: