Revista britanică New! Dezvăluie că ducesa de Sussex și-a pus la punct fiecare detaliu din momentul sarcinii. Ea și-a anunțat medicii care o vor asista la naștere că vrea să nască natural, fără anestezie sau calmante. O prietenă de-a lui Meghan a dezvăluit că soția prințului Harry se va ajuta în timpul nașterii doar de tehnici yoga și de mantre.

„Meghan vrea ca experiența să fie una total natural și insist să nu i se dea niciun calmant”, a declarat sursa.

Citește și: Ce mănâncă Andreea Marin într-o zi. Vedeta și-a prezentat meniul complet

Meghan Markle și-a avertizat medicii că nu vrea niciun calmant

„Ea a învațat tehnici de yoga special pentru naștere care se axează în principal pe metode de respirație și va spune mantre pentru a suporta durera”, a mai precizat prietena fostei actrițe americane.

Casa regală nu a anunțat încă la ce spital va naște Meghan, însă aceasta ar fi refuzat să meargă tot la Lindo Wing, unde a născut cumnata ei, Kate Middleton.

 

Potrivit presei britanice, soția prințului Harry s-ar putea să aleagă spitalul Frimley Park din Surrey, care se află în apropiere de Frogmore Cottage, reședința lor de la castelul Windsor, unde Meghan și Harry urmează să se mute. Și asta, pentru că eghan nu vrea să stea foarte mult în spital, ci vrea să plece repede acasă.

 

Cu toate acestea, Meghan va trebui însă să se supună protocolului regal, potrivit căruia regina trebuie să afle prima când  bebelușul sau bebelușii vor veni pe lume. Așadar, nu se va face un anunț oficial până când Harry nu va vorbi cu bunica lui.

 

Citește și: