Înainte de a căsători cu prințul Harry și de a deveni ducesă de Sussex, Meghan nu doar că era o actriță de succes, dar era și un blogger cunoscut.  Vedeta scria foarte des pe site-ul ei „The Tig”, care a fost ulterior șters, unde mărturisea că îi place foarte mult să gătească și obișnuia să dezvăluie diverse rețete. Mai mult, cu pasiunea ei pentru gătit a reușit să o cucerească și pe prințesa Charlotte, care a devenit rapid una dintre admiratoarele ei. Și asta, pentru că amândouă iubesc foarte mult pastele, iar Meghan e specialistă în prepararea pastelor Bolognese, pe care le face însă, în variantă vegetariană, înlocuind carnea cu dovlecei. „Sosul este foarte cremos. Ai putea jura că am pus în el foarte mult unt şi ulei, însă îl fac  doar din zucchini, apă şi puțin bulion“, a spus Meghan Markle.

Citește și:  Este însărcinată! Va deveni mămică pentru prima dată. Anunțul care a luat prin suprindere pe toată lumea

Micuța prințesă Charlotte este topită după paste

Astfel, cu această rețetă, soția prințului Harry a câștigat-o foarte repede de partea ei pe Charlotte. Chiar și Kate Middleton a dezvăluit în urmă cu ceva timp că  că fiica ei este o mare iubitoare a pastelor.

Însă, cu  talentul ei la gătit, Meghan nu a cucerit-o doar pe Charlotte. Aceata a mărturisit că prințul Harry a cerut-o în căsătorie, în timp ce îi pregătea o altă rețetă de-a ei preferată: pui la rotisor. „Era o seară obişnuită, o seară relaxată. Încercam să gătim nişte pui şi a fost o surpriză incredibilă. A fost atât de dulce şi de natural şi foarte romantic. Harry s-a aşezat în genunchi şi nu l-am lăsat să termine întrebarea. L-am întrerupt şi l-am întrebat dacă pot să spun «Da»“.

Citește și: