Meghan Markle(38 de ani)  și prințul Harry (35 de ani) și-au plănuit bine distanțarea de familia regală. Pe fiul lor, Archie, nici nu l-au mai adus la Londra, ci l-au lăsat cu dădaca lor și buna prietenă a lui mEghan, pal Jessica Mulroney,  în Vancouver,Canada.

Mai mult, la doar câteva ore de la anunțul șocant făcut de ducii de Sussex că renunță la rangul de seniori ai familiei regale și vor să devină independenți financiar, Meghan nici nu a rut să stea la discuții cu regina, ci și-a făcut bagajele și a plecat înapoi în Canada.

„ Pentru Meghan a fost doar o vizită. A plecat „acasă” (n.r. -noua lor casă din Canads) la Archie”, a declarat o sursă pentru Daily Mirror.  Se pare că ducesa nu a vrut să-și mai aducă fiul în Londra ca să nu mai fie nevoit să suporte 10 ore de zbor.

William și Charles s-au simțit trădați de prințul Harry

Cu toate acestea, prințul Harry a rămas singur în Marea Britanie ca să înfrunte familia regală, dar și pentru a-și îndeplini îndatoririle regale, la care soția sa se pare că refuză să mai participe. Meghan a stat doar 3 zile în Londra, iar după ce au făcut neașteptatul anunț și-a luat ce mai avea nevoie și a plecat.

Harry va sta probabil până săptămâna viitoare la reședința de la Frogmore Cottage, întrucât urmează să găzduiască tragerea la la sorți a Cupei Mondiale a Ligii de Rugby 2021.

Surse de la palatul  Buckingham Palace susțin că „divorțul lor”  de familia regală ar putea dura câteva zile, nu săăptămâni, având în vedere că personalului i s-a ordonat să rezolve cât mai repede orice dificultăți legate de viitorul lui Meghan și Harry cât mai repede.

Regina a organizat o confruntare dură în cadrul unei conferințe telefonice, la care ea va participa de la Sandringham, prințul Charles din Scoția, William de la Kensington, iar Harry din reședința lui de la Windsor.

Surse apropiate reginei susține că Majestatea sa are inima frântă și a fost profund supărată de anunțul prințului Harry și a lui Meghan, care se rup de casa regala.

Niciun membru al familiei regale nu a fost consultat înainte de a anunța decizia lor, iar familia lui Harry se simte trădată și rănită. Anunțul și tensiunile create au umbrit chiar și ziua de naștere a lui Kate Middleton, care a împlinit joi 38 de ani.

„Regina, prințul de Wales și ducele de Cambridge și-au pus echipele să lucreze împreună, în colaborare cu guvernele, și casa de The Sussex pentru a găsi soluții viabile. Se așteaptă ca totul să dureze câteva zile, nu săptămâni”, a declarat  o sursă.

Harry și Meghan au anunțat că vor fi independenți financiar în noile lor vieți, dar o vor sprijini în continuare pe regină și mai mult ca sigur vor primi în continaure bani de la prințul Charles.

 

Citește și: