Thomas a declarat într-un interviu pentru Daily Mail că el a ajutat-o pe fiica lui să devină tot ce este azi, chiar și ducesă de Sussex, pentru că a avut grijă de educația ei, însă Meghan nu i-a mulțumit niciodată. Ba mai mult, pe lângă asta, ea refuză să mai vorbească cu el.

„Ei vor ca eu să tac și să plec, dar nu voi face asta. Refuz să păstrez tăcerea.  Mă deranjează superioritatea lui Meghan. Ea nu ar fi ajuns aici fără mine. Eu am făcut-o ducesa care este astăzi. Am primit vreo apreciere pentru tot ce am făcut? Niște mulțumiri? Nu, nici măcar nu vorbește cu mine acum”, a spus Thomas pentru Daily Mail, precizând încă o dată că fiica lui a tăiat orice mod de comunicare cu el.

Deși refuză să vorbească cu tatăl ei pentru tot ce zice și ce face acesta, surse de la palat susțin că Meghan suferă foarte tare din cauza spectacolului mediatic pe care îl face Thomas. Însă, ea și-a găsit un aliat în familia regală, care o ajută să treacă peste această suferință. Este vorba despre cumnata ei, Kate Middleton.

Citește și: Fiica Irinei Loghin s-a măritat. Irinuca a moștenit trăsăturile mamei ei. Ce frumoasă e în rochia de mireasă

Meghan Markle și Kate Middleton sunt prietene foarte bune

Potrivit revistei Vanity Fair, ducesa de Cambridge a devenit una devărat stâlp de ajutor în viața lui Meghan și o ajută să se acomodeze cu noul ei rol în familia regală și chiar să treacă prin scandalul iscat de familia ei.

În ciuda zvonurilor apărute în presă că cele două nu se prea înțeleg, lucrurile stau cu totul altfel în realitate. Între ele s-a legat rapid o prietenie foarte puternică, așa cum s-a văzut și la Wimbledon, când au apărut pentru prima dată împeună și au părut că se simt foarte bine și confortabil împreună.

Meghan a ajuns la capătul puterilor din cauza deciziei tatăl ei de a vorbi cu presa și este foarte supărată pentru că se simte trădată de familia ei, care a avertizat-o că vor continua să vorbească cu jurnaliștii. În ciuda rușinii prin care trece din cauza aceasta, Meghan a găsit foarte multă înțelegere din partea familiei soțului ei, prințul Harry, și în mod deosebit, se bucură de sprijinul necondițional al lui Kate.

„Kate este foarte conștientă de momentele dificile prin care trece Meghan. Familia ei a fost de multe ori ținta tabloidelor și știe că nu este deloc plăcut acest lucru. Ea face multe eforturi pentru a fi cât mai drăguță cu Meghan și are grijă de ea. Sunt firi foarte diferite, dar se înțeleg foarte bine ”, a spus o sursă citată de Vanity Fair.

Citește și: Meghan Markle împlinește 37 de ani. Ce va face de ziua ei

Meghan Markle și Kate Middleton vorbesc zilnic la telefon

Cele două ducese iubesc amândouă ciocolata, tenisul, cățeii și pasiunea pentru modă. Kate i-a recomandat lui Meghan mai mult designeri din Londra, printre care și pe Emilia Wickstead, care a îmbrăcat-o pe Meghan pentru două evenimente deja. Soția prințului William o invită destul de des pe Meghan în apartamentul lor de la palatul Kensington, unde cele două își beau ceaiul împreună.

„Ele vorbesc foarte mult la telefon și Kate o invită mereu pe Meghan la ei. Ele încearcă să se vadă măcar o dată pe săptămână. Meghan câteodată vine cu Harry, iar câteodată singură. Kate este foarte ocupată cu cei trei copii ai ei, are multe lucruri pe cap și are și propriul grup de prietene, însă face eforturi  mari pentru Meghan. O susține mult și o încurajează în toate problemele care au apărut între Meghan și tatăl ei”, a mai spus sursa.

Nu e prima dată când Kate îi sare în ajutor alesei prințului Harry. Meghan Markle a avut o cădere nervoasă înainte să îmbrace rochia de mireasă, iar Kate Middleton a fost cea care a reușit să o calmeze.

Într-un interviu recent pentru National Enquirer, Thomas Markle a făcut comentarii și despre mama prințului Harry, despre care spune că nu a fost perfectă și că se teme că Meghan va fi ucisă ca prințesa Diana.

 

Citește și: