Ducesa de Sussex se va întoarce la cea mai mare pasiune a ei și va reveni pe micul ecran, într-un reality-show canadian.

Meghan Markle (38 de ani)  va avea mai multe apariții în show-ul „I Do, Redo” despre nunți, unde va apărea alături de buna ei prietenă, Jessica Multoney, o organizatoare de nunți în Toronto, care va fi gazda seriei TV. Show-ul va fi produs în colaborare cu Netflix și va prezenta zece cupluri care se căsătoresc a doua oară. Pentru că prima lor nunta a fost un adevărat fiasco, aceștia voi avea ocazia să își reînnoiască jurămintele înîntr-un cadru de vis.

 

Serialul va avea 10 episoade, iar Meghan, care se află și ea la a doua căsătorie, va apărea în mai multe episoade. Pentru fiecare apariție, fosta actriță americană va încasa 588 de dolari, potrivit presei canadiene.

Au trecut doi ani de când Meghan a sărbătorit propria versiune de „I Do, Redo” în cadrul unei ceremonii și a mai multor petreceri ce au costat mai mult de 42 de milioane de dolari. Rochia ei a fost creată de Givenchy, iar inelul de logodnă a fost realizat dintr-un diamant din Botswana și două mai mici din colecția de bijuterii a prințesei Diana.

Citește și: