După ce a renunțat la îndatoririle regale, împreună cu soțul ei, prințul Harry, acum Meghan vrea să revină și la actorie și deja își caută un agent sau un manager care să o reprezinte la Hollywood.

Dacă ar fi rămas membru al familiei regale cu statut complet, n-ar fi fost posibil așa ceva. Chiar și așa, însă, nu se știe cum va reacționa regina, bunica soțului său. În funcție de rolurile pe care Meghan le va primi, familia regală britanică ar putea fi pusă în ipostaze stânjenitoare și chiar într-o lumină proastă.

Potrivit unei surse, ”Meghan își caută activ reprezentant. A început să se informeze”. ”Poate să fie un manager sau un agent, dar a contactat oameni pentru a găsi un reperezentant pentru viitoarele sale proiecte profesionale”, a mai spus aceasta.

În urmă cu câteva zile, presa britanică scria că Meghan a semnat un contract cu compania Disney, pentru a fi narator într-un documentar, încasările obținute urmând să fie donate unei asociații caritabile care se ocupă cu protejarea animalelor sălbatice.

În mediul online a apărut și o înregistrare video cu prințul Harry discutând cu șeful Disney.

Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, pare că pur și simplu nu poate lăsa în urmă cariera sa de actriță. Ea a debutat în 2002 în ”General Hospital”. Celebritatea a cunoscut-o cu serialul ”Suits”.

Vezi și Noi fotografii cu Meghan Markle, care n-ar fi trebuit să apară niciodată. Tatăl său a scos artileria grea

Citește și: