Când ducesa de Sussex s-a căsătorit cu prințul Harry pe 19 mai, tatăl ei a lipsit de la nuntă. La acel moment,  motivul oficial a fost că Thomas Markle a suferit un atac de cord și va fi operat pe inimă. La scurt timp a ieșit la iveală că acesta nu a avut nicio problemă și nu a existat nicio urgență medicală de acest gen.

Se pare că acesta a mințit în privința bolii pentru a evita să dea ochii cu familia regală, iar ulterior a început să dea diverse interviuri prin care o umilea pe fiica lui.

Dacă până acum a evitat să-i acorde atenție, Meghan a rupt tăcerea și a  vorbit despre Thomas.

Citește și: Angelina Jolie și-a făcut un nou iubit. Cine este bărbatul cu 7 ani mai tânăr

Meghan Markle spune că nu mai are deloc încredere în tatăl ei

Ea le-a spus prietenilor că este foarte supărată pe el pentru că a mințit și pentru că vorbește cu presa, deși l-a rugat să nu mai facă acest lucru.

„Tatăl meu a mințit și și-a înscenat un atac de cord”, le-a spus Meghan  celor din anturajul ei.

„Mai întâi a înscenat că are atac de cord, și nici nu a recunoscut că a mințit, și acum dă o grămadă de interviuri. Nu are altă soluție decât să îl ignore”, a dezvăluit și o prietenă a ducesei pentru revista US Weekly.  Aceasta a adăugat că Meghan nu poate să se apere pentru că protocolul nu îi permite și tot ce poate să facă este să-l contacteze, în privat, pe tatăl ei ca să oprească această „nebunie”.

„Meghan este foarte supărată pe Thomas și are o grămadă de motive. Nici măcar nu știe cum să comunice cu el fără ca acesta să înceapă iar să vorbească în presă despre discuția lor. Îi e frică că ar putea să facă acest lucru. Dacă a făcut deja atâtea dezvăluiri, cum se poate asigura că nu va face publică și discuția lor? ”, a mai spus sursa.

Citește și: Acesta să fie secretul frumuseții Irinei Shayk? Ce face modelul de trei ori pe zi: ”Trebuie să fie și lumânări, tot tacâmul”

Sora lui Meghan cere bani pentru interviuri despre sora ei

Meghan susține că trebuie să fie foarte atentă când vorbește cu Thomas, pentru că își dă seama că toate cuvintele ei pot fi interpretate greșit și apoi ar ajunge în presă.

„Nu mai are deloc încredere în el și nici măcar nu crede că ar mai putea avea vreodată.  Dezastrul deja a fost făcut”, a mai spus prietena.

Mai mult, Thomas nu este singurul membru al familiei lui Meghan care încearcă  să-i facă viața un calvar lui Meghan și să profite de pe urma ei. Și sora ei vitregă, Samanthe Markle, o jignește pe Meghan prin tot felul interviuri și vorbește cu presa în schimbul unor sume fabuloase. Potrivit presei de peste Ocean, ea cere pentru un interviu și 1.500 de dolari.

Singura diferență este că lui Meghan nu-i pasă de ce face sora ei, pentru că ele oricum nu au fost niciodată prea apropiate. Ele nu s-au mai văzut și nici nu au mai vorbit de când starul din „Suits” avea 10 ani.

Citește și: