Fosta actriță a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei și a explicat de ce Thomas Markle nu va participa la nuntă, într-un comunicat publicat pe pagina de Twitter a palatului Kensington. „Din păcate, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Întotdeauna mi-a păsat de tatăl meu și sper că acum are timpul necesar să se concentreze pe sănătatea lui. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere. Vreau să știți că eu și Harry abia așteptăm să sărbătorim cu voi ziua noastră specială de sâmbătă”, a declarat Meghan.

Citește și:Meghan Markle trăiește un adevărat coșmar. Sora ei a ajuns la spital, după ce a fost urmărită de paparazzi. Ce acuzații îi aduce viitoarei miresei

Thomas Markle va lipsi de la nuntă

Meghan a explicat că tatăl ei nu poate participa la nuntă din motive medicale. Surse de la palat au dezvăluit că ea este foarte îngrijorată pentru tatăl ei, dar este înconjurată de prieteni și abia așteaptă nunta. Declarația ei vine la doar câteva zile după ce Thomas a dezvăluit pentru TMZ că nu va participa la nuntă pentru că va suferi o operație pe inimă. „Sunt bine. Voi avea nevoie de ceva timp să mă vindec. Voi mai sta în spital câteva zile”, a spus tatăl lui Meghan pentru TMZ după operație.

Viitoarea mireasă nu a dezvăluit însă cine o va conduce la altar, în lipsa tatălui ei. Însă, potrivit revistei Hello!, locul lui ar putea fi luat de mama fostei actrițe, Doria Ragland. Cele două au o relație foarte apropiată, iar aceasta deja a ajuns la palatul Kensington, unde azi îi va cunoaște pe membri familiei regale.

Citește și: