Ducesa de Sussex a fost în ultimile săptămâni criticată dur de presă pentru că are pretenții de divă și cere intimitate, iar acum aceasta recunoaște că viața în familia regală britanică nu e deloc ușoară.

Dezvăluirea a fost făcută de Meghan (37 de ani) la premiera filmului „The Lion King” în timpul unei conversații cu artistul Pharrell Williams (46 de ani). Ducesa a fost filmată de un fan în timpul discuției cu artistul. Pharell a felicitat-o pe Meghan pentru nunta cu prințul Harry. „Sunt foarte fericit pentru căsătoria voastră. Iubirea este extraordinară. E minunată această uniune în climatul de azi”, a spus Pharrel. Însă răspunsul lui Meghan a uimit pe toată lume? „Multumesc, dar ei nu o fac (n.r.căsătoria) să fie prea ușoară”, a spus Meghan, referindu-se la faptul că presa britanică o critică la orice pas.

Astfel, Meghan a recunoscut pentru prima dată că  i se pare copleșitor să facă parte din familia regală, unde trebuie să fie în permanență în atenția publicului și din acest motiv ar avea și probleme în căsnicie, iar viața de ducesă nu e deloc roz.

 

În ultimele săptămâni Meghan a fost criticată aspru de britanici și de jurnaliștii din Marea Britanie pentru că a decis ca botezul fiului ei și al lui Harry să fie un eveniment privat, la care presa să nu aibă acces deloc și a refuzat să dezvăluie numele nașilor, reușind astfel să încalce orie tradiție regală.

Mai mult, săptămâna trecută a apărut al Wimbledon, să-și susțină buna prietenă, pe Serena Williams, și le-a interzis fanilor să -i facă poze.

Citește și: