Ducesa de Sussex a fost duminică absentă de la unul dintre evenimentele oficiale din ziua a șasea a turneului regal, potrivit The Sun. Ea urma să-i fie alături Prințului Harry pentru a susține cicliștii Jocurilor Invictus. Aceasta a decis, însă, în ultimul moment să se retragă. „După un program atât de încărcat, Ducele și Ducesa au decis să mai sară peste unele dintre evenimentele din programul Ducesei pentru câteva zile. Ducele va participa la eveniment așa cum a fost stabilit, iar Ducesa îl va acompania la evenimentele de la prânz”, a declarat un reprezentant al palatului.

Acum, este de așteptat ca Ducesa să lipsească de la mai multe dintre angajamentele turneului regal. Aceștia ua vizitat azi insula Fraser, urmând apoi să plece spre Fiji.

Cu toate acestea, reprezentantul palatului a ținut să precizeze că Meghan se simte bine, dar are nevoie de odihnă. În plus, soția prințului Harry a dezvăluit încă de vineri că are probleme cu sarcina. Ea a mărturisit că are insomnii din cauza sarcinii. Se trezește în fiecare zi la 4.30 dimineața, însă exercițiile de yoga o ajută să aibă mai multă energie.

Citește și: Unde va fi înmormântat Alain Delon. Marele actor și-a pregătit singur mormântul. Dezvăluiri cutremurătoare

Prințul Harry a mărturisit că speră că vor avea fetiță

De altfel, ea a fost surprinsă de mai multe ori ținându-se de burtică, pe plaja Bondi, pesemne că are uneori dureri, probabil din cauza faptului că a stat mult în picioare și a fost nevoită să poarte tocuri.

În plus, prințul Harry a mărturisit duminică că speră că el și Meghan vor avea o fetiță.

În timpul unei curse de ciclism, un australian l-a felicitat pe Harry, spunându-i: „Felicitări, sper că este fată”, iar roșcovanul a râs, zicând: „Așa sper și eu”.

 

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni pentru prima dată părinți, luni, pe 15 octombrie. Ducesa de Sussex urmează să nască în primăvară.

Citește și: