Încă afectată de pierderea suferită, ducesa de Sussex a ținut să le transmită oamenilor un mesaj în care le spune că există speranţă şi că „vom fi Ok”.

„Într-un an în care au avut loc schimbări uriașe pentru toată lumea, eu sunt inspirată de poveștile de compasiune din comunitățile oastre. Peste tot în țară, oamenii și-au pus deoparte nevoile eprsonale și s-au unit pentru a ajuta la binele tuturor celor din jur”, a spus soția prințului Harry.

„În luna martie, criza de COVID-19 a lovit dur și peste noapte totul s-a schimbat. Pentru multe familii, impactul pandemiei a fost catastrofic și foarte mulți s-au confruntat cu întrebarea sfâșietoare: Cum voi mai pune hrană pe masă pentru familia mea?. Însă, în ciuda realității devastatoare, am văzut, de asemenea, puterea spritului uman și modul remarcabil prin care au răspuns comunitățile în aceste vremuri provocatoare. Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și întreaga comunitate s-a unit și au spus că nu vor sta deoparte, în timp ce vecinii noștri mor de foame. Aceste momente le-a amintit multora că cineva are grijă de ei. În seara asta, îi celebrăm pe acești eroi tăcuți, pe unii i-am cunoscut și pe alții îi aplaudăm de la distanță. Acești indivizi s-au ridicat și s-au asigurat că cele mai de bază nevoi ale comunităților noastre au fost asigurate. S-au asigurat că nimeni din jurul lui nu suferă în izolare. Și-au hrănit vecinii și ne-au arătat, tuturor, că și în cele mai întunecate vremuri, când ne unim avem puterea de a le reaminti celor din jur că există speranță și că vom fi ok”, a mai spus Meghan.

Meghan Markle a apărut din curtea reşedinţei sale şi a lui Harry din SUA, aşezată pe o bancă şi îmbrăcată într-o bluză subţire, într-o nuanţă pstel. Soţia Prinţului Harry este vizibil afectată de experiența traumatizantă prin care a trecut și tirstețea i se citește pe chip.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Meghan Markle reveals the ‘unbearable grief’ she and Harry experienced after she suffered a miscarriage in July. **FILE PHOTOS SHOT ON JULY 10, 2020**SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Meghan a dezvăluit, luna trecută, într-un editorial pentru The New York Times, că ea şi Harry au pierdut în luna iulie al doilea lor copil.

Fosta actriță americană a mărturisit în New York Times că această pierdere a doborât-o și a ajuns pe patul pe spital, în timp ce soțul ei, Harry, care „a avut inima frântă”, i-a stat alături și și-au plâns amândoi bebelușul.

„După câteva ore, eram în patul de spital, ținându-l de mână pe soțul mei.
I-am simțit umezeala palmei și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”,
a povestit Meghan., precizând: „Soțul meu are inima frântă.”

Foto: profimedia

Citește și:

Cum îl răsfață Naomi Hedman pe Florin Ristei? Artistul a făcut totul public

INTERVIU EXCLUSIV Speak: ”Mă felicit că am ajuns omul care sunt astăzi”