Ducii de Sussex și-au început prima zi oficială a turneului în Australia, Ei și-au făcut apariția în Sydney, la Admiralty House, reședința oficială a guvernatorului general al Australiei, Sir Peter Cosgrove și a soției lui,  Lady Cosgrove.

Meghan Markle, prima apariție în public după ce a anunțat că e însărcinată. Cât de frumoasă e cu burtica de gravidăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Ducesa de Sussex, însărcinată în trei luni,  și-a făcut apariția într-o rochie superbă, albă, realizată de designerul Karen Gee și costă 1.800 de dolari. Ținuta, mulată pe corp, îi pune în evidență și burtica de gravidă, abia vizibilă. Cu toate acestea, fosta actriță americană radiază de fericire, fiind mai frumoasă ca oricând.

Meghan și prințul Harry au primit primele cadouri pentru bebeluș

Meghan și prințul Harry au fost emoționați când au primit din partea guvernatorului primele cadouri pentru bebeluș, o cangur de pluș, simbol al țării, și o pereche de UGG-uri.

„Primele cadouri pentru bebelușul nostru”, a spus entuziasmată Meghan, în timp ce Harry a  completat-o spunând: „Minunat”.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți, luni, la câteva ore după ce au ajuns la Sydney. Ei au ales să dea vestea familiei și prietenilor fără prea mare fast. Potrivit tabloidelor britanice, ducii de Sussex au anunțat-o pe regină, cât și pe ceilalți membrii ai familiei regale, că vor deveni părinți, vineri, la nunta prințesei Eugenie.

Palatul Kensington a anunțat oficial ieri că Harry și Meghan așteaptă un copil, însă de-a lungul timpului presa britanică a tot speculat că Ducesa de Sussex ar fi însărcinată.

Ultima dată când tabloidele au scris că Meghan ar fi însărcinată a fost în urmă cu o lună, când Ducesa a apărut la un eveniment într-o rochie albastră foarte largă, ce părea să-i ascunde burtica de gravidă. Însă, zvonurile au fost alimentate și de mama ducesei,  Doria Ragland, care s-a înscris la cursuri de bonă, în urmă cu o lună. Meghan a dezvăluit că mama ei se va muta la Londra pentru a o ajuta cu creșterea bebelușului.

Citește și: