Îmbrăcată într-o rochie bleumarin Givenchy care, surpriză, nu-i urmărea linia corpului, ducesa de Sussex a strălucit, bucuria unei femei împlinite citindu-se pe chipul ei. Un chip mai bucălat ca de obicei.

Meghan Markle, la prima sa aparitie dupa ce a nascutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Toată lumea a putut observa că americanca Meghan, mamă de mai bine de o lună, nu și-a revenit la fel de repede și de bine precum Kate, răvășitoare de la primele apariții după toate cele trei nașteri.

Totuși, Meghan a impresionat prin ținuta sa, fiind îmbrăcată la patru ace, cu tot cu pălărie și mănuși. Iar atunci când și-a scos mănușile închise la culoare, toată lumea a observat că poartă un nou inel, dăruit de soțul ei, prințul Harry, după ce a devenit pentru prima oară tată.

E vorba despre o bijuterie delicată, iar Meghan se poate aștepta să mai fie astfel răsplătită dacă va mai aduce pe lume copii.

Prințul Harry pare să fi preluat tradiția de la fratele său, prințul William, care i-a dăruit soției sale bijuterii de fiecare dată când a născut. Kate Middleton a primit ori inele, ori cercei.

Pentru familia regală britanică, a fost un weekend plin. La celebrarea reginei Elisabeta a II-a a participat în premieră și prințul Louis, mezinul lui Kate și William, care a salutat pentru prima oară mulțimea.

Prințul Philip a împlinit 98 de ani

Iar sărbătorile nu s-au terminat pentru familia moștenitoare a tronului. Azi, 10 iunie, prințul consort Philip, soțul reginei, a împlinit venerabila vârstă de 98 de ani!

Pe contul de Instagram al Palatului Kensington, prințul William și Kate Middleton au ținut să facă urările de rigoare.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very Happy 98th Birthday to His Royal Highness The Duke of Edinburgh! ?PA @TheRoyalFamily #HappyBirthdayHRH

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Vezi și Cât măsoară tocurile lui Meghan Markle? Dar ale lui Kate? Vezi și care e mai înaltă

Citește și: