Fosta actriță americană s-a panicat după ce a crezut că are contracții și a apelat urgent la ajutorul medicilor. Însă, totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Doctorii i-au avertizat pe ducii de Sussex însă că este posibil ca Meghan să nască mult mai devreme, chiar în orice moment, ci nu în luna aprilie sau mai, așa cum a anunțat palatul Kensington.

Ducesa a acuzat deja de mai multe ori contracții, crezând că a început travaliu, însă de fiecare data, acestea  s-au dovedit a fi false.

Citește și: Doliu în showbiz! Îndrăgitul actor din ”Beverly Hills 90210” s-a stins din viață la 52 de ani! A suferit un accident vascular cerebral

Meghan Markle a avut contracții false

„Meghan și Harry, și întregul palat, sunt în alertă, pentru că medicii au spus că bebelușul poate veni în orice moment. Au fost câteva alarme false când au crezut că a început travaliu și s-au făcut toate aranjamentele necesare pentru a fi dusă la spital. Au fost niște curse cu adevărat nebunești”, a declarat o sursă de la palatal Kensington pentru revista New Idea.

„La un moment dat, au plecat de urgență la spital, în mijlocul nopții, gândindu-se că Meghan este în travaliu, dar după control s-au întors acasă”, a mai spus sursa.

E destul de dificil, mai ales pentru femeile aflate la prima naștere, să deosebească o contracție reală de una “falsă”. Înainte de a se instala etapa travaliului, multe gravide trec prin ceea ce se denumesc dureri/contracții “false” . În termeni medicali reprezintă contracțiile Braxton Hicks. Ele constituie modul prin care corpul se pregătește de naștere, însă nu indica începerea travaliului. In timp ce formele timpurii ale acestui tip de contractii sunt in principiu lipsite de durere, pe măsura ce devin mai puternice și mai frecvente (îin special în ultimele 2-4 săptămâni ale sarcinii) cauzeaza o reala confuzie.

 

Contracțiile Braxton Hicks reprezintă întărirea abdomenului care apare și dispare. Acestea sunt resimțite în timpul celui de-al treilea trimestru sau chiar încă din al doilea; Uneori singura modalitate de a diferenția cele două tipuri de contractii este o examinare vaginală, realizată de specialist, pentru a cauta modificări la nivel cervical, ceea ce ar indica debutul travaliului.

 

Prințul Harry a fost foarte îngrijorat și în timpul călătoriei lor în Maroc, însă Meghan nu a vrut să amâne vizita pentru că și-a dorit  să-și ducă la final îndatoririle regale. După ce vor deveni părinți, Meghan Markle și prințul Harry vor să se mute într-o casă nouă, departe de atenția publicului.

Presa britanică a scris că ducesa de Sussex ar fi însărcinată nu doar cu un copil, ci cu gemeni. Dacă se va întâmpla acest lucru, Meghan Markle va rămâne în istoria familiei regale britanice, pentru că nu s-a mai întâmplat acest lucru de 589 de ani.

Citește și: