Edward Enninful (46 de ani), redactorul-șef de la revista britanică Vogue a dezvăluit recent că este nerăbdător ca Meghan Markle să apară pe coperta celebrei reviste de modiă.

Ba mai mult, Enninful, care ocupă această funcție din 2017, a mărturisit într-un interviu pentru Evening Standard că își dorește foarte tare ca într-o zi să poată avea un pictorial cu ambele ducese, Meghan și Kate Middleton, în  revistă.

Kate Middleton a pozat pe coperta Vogue în 2016

Edward a fost întrebat care dintre ducese este mai stilată, însă răspunsul lui a fost unul foarte diplomat. „Ele sunt foarte diferite. Mi-aș dori foarte mult să le am pe amândouă pe coperta Vogue”, a spus acesta.

Ducesa de Cambridge a pozat deja pe coperta acestei reviste în 2016, într-un număr aniversar care celebra centenarul ediției britanice a Vogue.

Pe coperta revistie, Kate a apărut zâmbitoare, cu pălărie verde, sacou maro și bluză albă, imaginea fiind realizată într-o locație în aer liber.

Middleton nu este singurul membru al familiei regale care a pozat pentru prestigioasa revistă.  Prințesa Diana a apărut, de asemenea, pe coperta Vogue, de patru ori, în 1981, 1991, 1994 și 1997 , iar acum va veni rândul lui Meghan. Regina Elisabeta a II-a a apărut doar în pictoriale în interiorul revistei.

Citește și: