Ducesa de Sussex a fost toată numai un zâmbet pe parcursul ultimilor ei apariții publice, părând mai relaxată și mai fericită ca oricând. Meghan a vrut ca la ultima ei apariție oficială, în rolul de senior al familiei regală,  să -i aducă din nou un omagiu regretatei prințese Diana, cu care a tot fost comparată în ultima vreme.

Meghan Markle și prințul Hary se vor întoarce în vară în Marea BritanieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Meghan Markle a făcut senzație luni la ceremonia religioasă de la Westminster Abbey, organizată de Commonwealth Day. Ea a purtat o rochie verde, tip capă, semnată de Emilia Wickstead, asorată cu o pălărie în aceeași culoare, pantofi crem și o gentuță neagră. Meghan a încercat să recreeze o ținută purtată de mama soțului ei, prințesa Diana, în 1982, aducându-i astfel un omagiu.

În plus, mulți au considerat că ducesa a încercat să le dea un indiciu fanilor prin care confirmă că va fi din nou mămică. Și asta, pentru că regretata Lady Di a purtat o ținută extrem de asemănătoare  la 22 de ani, cu 11 zile înainte să-l aducă pe lume pe primul ei fiu, prințul William, care s-a născut  pe 21 iunie 1982.

 

Omagiul emoționant adus de Meghan lui Lady Di i-a emoționat pe fani, iar imaginile cu cele două în ținutele asemănătoare s-au viralizat pe rețelele de socializare și au strâns mii de like-uri.

„Le iubesc pe amândouă. Au făcut așa multe lucruri bune în lume. Una dintre ele este încă în viață(…) și ar putea să o facă pe cealaltă să fie foarte  mândră că are o noră ca ea”,  „Meghan a fost spectaculoasă în ținuta ei. Este foarte frumoasă”, „Iubire pentru Diana și Meghan. Niște femei extraordinar de frumoase”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Aceasta a fost ultima apariție oficială a lui Meghan Markle, în calitate de senior regal al familiei regale. De la 1 aprilie, ducesa și prințul Harry vor ieși definitv din familia regală și vor deveni independenți financiar.

Citește și: