Așa se face că Meghan Markle, însărcinată în șapte luni,  a plecat,   luni, la New York, SUA, unde prietenele ei i-au organizat o petrecere de bun venit pentru copil, deși nu are voie pentru că este o tradiție americană și acest obicei nu este respectat și de casa regală.

Femeile din SUA sărbătoresc faptul că sunt însărcinate, cu organizarea unei petreceri, Baby Shower,  în ultimul trimestru de sarcină, la care participă doar prietenele apropiate și rudele, iar acestea aduc cadouri pentru bebeluș.

Citește și: Cum arată femeia care i-a adus pe lume doi copii lui Michael Jackson. Frumoasa Paris seamănă perfect cu mama ei

Meghan Markle se află la New York

Familia regală este foarte înstărită și prin urmare, organizarea unei petreceri cu cadouri nu ar fi deloc potrivită, potrivit expertului regal Victoria Arbiter. Această subliniază că oricum membrii familiei regale nu au voie să păstreze cadourile primite de la public, ei fiind nevoiți să le refuze sau să le doneze

Însă, pentru soția prințului Harry se pare că a fost mai important să sărbătorească alături de prietenele ei decât să respecte dorința reginei.

Petrecerea ce va avea loc astăzi a fost organizată de stilistul Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan, la hotelul Upper East Side din New York, potrivit Page Six.

Fosta actriță americană, celebră pentru rolul din serialul „Suits”, și prințul Harry au anunțat în luna octombrie că vor deveni părinți. Meghan ar urma să nască în această primăvară, cel mai probabil în luna aprilie, iar mai multe publicație susțin că ducesa de Sussex ar fi însărcinată cu gemeni, ceea ce ar fi o noutate în familia regală. Și asta, pentru că nu s-a mai întâmplat acest lucru de 589 de ani.

Citește și: