S-au retras din familia regală pentru a sta departe de atenția presei, însă Meghan face ce face și mai apare din când în când la TV. După interviul exploziv pentru Oprah a apărut acum în cadrul unui concertului pro-vaccinare Global Citizen VAX Live din Los Angeles, ce a fost difuzat și la TV. În timp ce Harry a fost prezent la eveniment și a urcat pe scenă, soția lui a preferat să intervină printr-un video înregistrat, pentru a nu-și pune sarcina în pericol. În filmulețul ce durează două minute, îmbrăcată într-o rochie roșie cu flori, Meghan vorbește despre vaccinul anti-covid și își arată sprijinul pentru femeile afectate de pandemie. Pe timpul întregului mesaj, ea își ține mâinile protector pe burtica uriașă.

Meghan Markle shows off her growing baby bump as she sends a pre-recorded message to Vax Live concertSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Anul trecut a fost definit de comunități care s-au reunit, neobosit și eroic, pentru a lupta împotriva Covid 19. Ne-am adunat în această seară pentru că drumul din față devine mai luminos, dar ne va lua pe fiecare dintre noi ca să ne găsim drumul înainte. În calitate de președinți ai campaniei VaxLive, eu și soțul meu credem că este esențial ca recuperarea noastră să acorde prioritate sănătății, siguranței și succesului tuturor, în special al femeilor care au fost afectate în mod disproporționat de pandemie. Femeile, și în special cele de culoare, au fost afectate de pandemie. De când a început pandemia, aproape 5,5 milioane de femei și-au pierdut locul de muncă în SUA și se așteaptă ca 47 de milioane de femei din întreaga lume să cadă în sărăcie extremă. Eu și soțul meu suntem încântați să primim în curând o fiică. Este un sentiment de bucurie pe care îl împărtășim cu milioane de alte familii din întreaga lume. Când ne gândim la ea, ne gândim la toate femeile și fetele din întreaga lume cărora trebuie să li se ofere capacitatea și suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile pe care le luăm acum pentru a le pregăti atât pe ele, cât și pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune și echitate”, a spus Meghan.

Aceasta a fost prima apariţie televizată a lui Meghan Markle după interviul cu Oprah Winfrey. Prințul Harry și soția sa, alături de președintele american Joe Biden și prima doamnă, au fost în prima linie a celebrităților care au făcut apel la fonduri pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID în toată lumea.

Harry și Meghan s-au mutat în Canada și, ulterior, în California după ce au anunțat că renunță la rolul de seniori regali și au părăsit familia regală, după ce regina și ceilalți membrii nu au fost de acord cu condițiile puse de ei. Aceasta a fost prima întâlnire a lui Harry cu familia sa după ce acesta a decis să renunțe la toate titlurile lui.

Palatul Buckingham și ceilalți membri ai instituției sunt dezamăgiți de ducii de Sussex, după ce aceștia ua acuzat familia regală de rasism, spunând că erau îngrijorați de culoarea pielii lui Archie. Cu toate acestea, prințesa Anne susține că i-a spus cu totul și cu totul altceva lui Meghan, dar a fost interpretată greșit.

Harry și Meghan urmează să devină din nou părinți, după ce au anunțat de Valentine’s Day că ducesa este însărcinată cu o fetiță, care ar urma să vină pe lume la sfârșitul lunii iunie sau începutul lunii iulie.

Foto: profimedia

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Mesajul său incredibil pentru Silviu Prigoană

Prințul William, dezvăluiri neașteptate despre fiica lui: ”Charlotte spune tuturor că are 16 ani!”