Evenimentul a fost unul caritabil organizat pentru fundația Invitus Games. Deși se află în concediu de maternitate, ducesa de Sussex a decis să -l însoțească pe soțul ei, Prințul Harry, la eveniment, aceasta fiind a doua ei ieșire în public de când a devenit mămică. Dacă la ultima apariție a ei, la parada The Trooping Color, Meghan a fost criticată pentru că nu scăpase de kilogramele în plus, acumulate în timpul sarcinii, acum a uimit cu silueta ei. Fosta actriță americană a slăbit mult și pare într-o formă de zile mari, iar tot timpul a fost numai un zâmbet.

Meghan Markle, o nouă apariție în public, total neașteptată! Cum arată la două luni după ce a născut. Ce mult a slăbitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry au anunțat când va fi botezul micuțului Archie, dar decizia lor i-a înfuriat pe britanici. Regina a refuzat și ea să participe la eveniment

Meghan Markle a purtat o ținută simplă și comodă

Ea a strălucit într-o rochie semnată Stella McCartney, care i-a pus în valoare silueta fină. Aceasta și-a completat ținuta cu o pereche de balerini negri, comozi, din piele întoarsă, Aquazzura Deneuve.

Proaspăta mămică a avut extrem de puține apariții publice de la nașterea lui Archie, pe 6 mai, dar de data aceasta a fost încântată să-l însoțească pe Harry la evenimentul caritabil, baseball-ul fiind unul dintre sporturile ei preferate.

Prințul Harry și Meghan Markle s- au pozat la vestiare alături de echipa Red Sox., unde ducesa a primit o mini-bâtă de baseball și un tricou micuț cu numele Archie pe el.

Foto: ©Alpha Press

Citește și: