Meghan Markle pare să nu-și găsească locul în familia regală și nu pare să facă față prea bine atenției excesive pe care o are din partea presei, care o critică la fiecare pas, fapt pentru care soțul ei e dispus să sacrifice tot pentru ca frumoasa lui soție să fie fericită. Astfel, potrivit revistei Us Weekly cei doi se găndesc serios să părăsească Anglia.

Prințul Harry susține că i se rupe inima când vede că soția lui are parte de același tratament ca mama lui și s-a săturat  de toate ”atacurile” mass-media la care este supusă soția sa. Roșcovanul a dat în judecată ziarele The Daily Mail, Daily Mirror  și The Sun, iar o sursă a publicației Weekly a declarat că intenționează să părăseacă Anglia, alături de soția sa și de micuțul Archie. Însă, cei doi nu vor să meargă în țara natală a soției sale, ci se gândesc să se mute în Canada, locul în care s-au cunoscut.

„S-au strâns multe, iar Harry refuză să stea și să nu facă nimic, în timp ce presa britanică o cercetează pe Meghan și îi invadează intimitatea. Meghan a lăsat impresia unei femei puternice, dar a fost profund afectată de poveștile negative care s-au scris despre ea”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au săturat de atacurile presei

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au informat, la începutul lunii octombrie, că vor da în judecată un tabloid britanic acuzat că ar fi editat și publicat în mod ilegal materiale despre ducesă, relatează site-ul postului CNN.

“Din nefericire, soția mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care pornește campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecințe – o campanie care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale și în timpul creșterii fiului nostru“, a declarat prințul Harry printr-un comunicat.

Potrivit comunicatului, ducesa de Sussex a înaintat deja o plângere împotriva Associated Newspapers, compania mamă a publicației Mail on Sunday, din cauza folosirii în mod eronat a unor informații private și încălcării unei legi privind protecția datelor.

Deși atât Harry, cât și Meghan își iau în serios atribuțile și sunt foarte implicați în actele caritabile ale familiei regale, cei doi se gândesc serios să renunțe la tot confortul de aici și la viața de ducii pentru a trăi liniștiți și fericiți ca o familie normală, alături de fiul lor, micuțul Archie, în vârstă de șase luni.

Citește și: