Ai crede că pregătește doar feluri de mâncare numai bune de pozat (mai ales că a lansat și o carte de bucate), pe care un om fătră prea multă experiență în bucătărie nu le-ar putrea face, dar lucrurile nu stau deloc așa.

De fapt, în cazul lui Meghan simplu înseamnă gustos. Ducesa de Sussex preferă felurile de mâncare nesofisticate, feluri de mâncare pe care oricine pe poate face fără prea mult efort.

Recent, la masă cu ea și prințul Harry a stat un prieten bun al ducesei, Daniel Martin, make up artist, cel care s-a ocupat de look-ul său incluziv în ziua nunții. Invitat la masă la prietena sa Meghan, acesta nu s-a putut abține să nu pozeze și să posteze pe Instagram tratația oferită de ducesă: pâine prăjită cu pastă de avocado, ceai și trufe de ciocolată.

Nu se știe dacă trufele au fost cumpărate sau făcute de mâna ducesei, însă pasta de avocado a fost făcută de către Meghan. Soția prințului Harry este înnebunită după avocado, după cum a declarat în nenumărate rânduri.

În postarea de pe rețeaua de socializare, acesta a ținut să-i mulțumească lui Meghan pentru ”delicioasa” tratație.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, se declară o gurmandă convinsă. Până să se căsătorească cu prințul Harry, ea avea chiar un website de lifestyle, unde posta adesea propriile rețete.

Pe blogul ei scria, referindu-se la propria persoană, că este o fată tipică din Los Angeles, California, care crede că mai toate problemele se pot rezolva ori cu yoga, ori mergând la plajă, ori cu câteva avocado.

Vezi și Ofertă de nerefuzat pentru Meghan Markle. Dar îi va permite regina?

Citește și: